Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Alumnitoiminta

Liity Ahlmanin alumniksi!

Ahlmanilla käynnistyy alumnitoiminta loppuvuoden 2021 aikana. Alumniverkosto koostuu Ahlmanin kasvateista, jotka haluavat pitää yhteyttä opiskelukavereihin ja kouluunsa. 

Alumniverkostossa voit vaikuttaa alasi kehittymiseen, täydentää osaamistasi sekä luoda sinulle tärkeitä ammatillisia yhteyksiä. Alumnina voit tuoda arvokasta tietoa työelämästä sekä työelämän tarpeista nousevia koulutusideoita. Kuulumiset työelämästä auttavat opiskelijoita työllistymis- ja/tai jatko-opintovalinnoissa. Alumnina voit välittää omaan työyhteisöösi tietoa koulutus- ja yhteistyömahdollisuuksista.  

Jatkossa tapaamme joko verkossa tai livenä muutaman kerran vuodessa. Tilaisuuksissa voi olla jokin ajankohtainen teema, mutta aikaa on myös keskustelulle ja alumnien keskinäiselle verkostoitumiselle.  

Lisäksi tarjoamme alumnietuisuuksia, kuten esimerkiksi alennuksia valikoiduista koulutuksista.

Tervetuloa Ahlmanin alumnipolulle!

 

Antamasi yhteystiedot tallentuvat Ahlmanin alumnirekisteriin. Niitä käytetään vain alumniviestintään, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

Ahlmanin alumnit Facebookissa 

Olemme myös Facebookissa, joten liity Ahlman alumnit -ryhmään 

Lisätietoja:

Potrettikuva naisesta.

Leila Arponen

TYRSKY-hankkeen projektiasiantuntija

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje