Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Välitämme turvallisuudestasi – pidetään huolta toisistamme!

Meille Ahlmanilla tärkeintä on opiskelijoidemme, henkilökuntamme ja vieraidemme turvallisuus. Teemme kaiken mahdollisen voidaksemme opiskella, työskennellä ja vierailla Ahlmanilla turvallisesti. Ahlmanin johto seuraa valtakunnallisia ohjeistuksia päivittäin ( Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) ja tarkistaa omaa ohjeistustaan näiden pohjalta aina tarvittaessa.

Toivomme kaikkien huolehtivan hyvästä käsihygieniasta ja olemme varustaneet tilamme myös käsideseillä, mikäli pesu ei ole mahdollista.  Siivoustoimintoja ja hygieniakäytäntöjä on tehostettu ja noudatamme kaikki ohjeita. Henkilökuntamme tehtävänä on neuvoa ja opastaa asiakkaita sekä opiskelijoita ohjeistuksien noudattamisessa.

Seuraavassa on kerrottu tekemistämme toimenpiteistä sekä siitä, mitä toivomme sinulta.

 

MASKISUOSITUS (THL:n maskisuosituksen mukaisesti 30.9.2021)

Käytä maskia oman harkintasi mukaan oppilaitoksen tiloissa. Harkitse maskin käyttöä etenkin, jos et ole saanut täyttä rokotussarjaa. Suosittelemme maskin käyttöä niissä tilanteissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan (kohtalainen tai merkittävä riski).  Opettaja/vastuuvalmentaja voi antaa suosituksen käyttää maskia esimerkiksi sellaisessa tilanteessa, että paikalla on runsaasti ulkopuolisia osallistujia. Lisäksi suosittelemme maskin käyttöä julkisessa liikenteessä. Kun valtakunnallinen etätyösuositus päättyy 15.10., matkustajamäärä voi kasvaa nopeasti ja liikennevälineet voivat ruuhkautua.

 

SIIVOUS

Siivousta on tehostettu. Tiloihin toimitetaan suihkutettavaa desinfioivaa puhdistusainetta ja kertakäyttöliinoja.

Lisätietoa antaa:

Potrettikuva naisesta.

Taina Eweiss

Rehtori

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje