Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Avoinna:

Tilapuoti avoinna ma-pe klo 8-18.

 

Toripäivät 2019:

la 26.10. Kekri-tori

la 30.11. Joulutori

Tori avoinna klo 10-14.

Tilapuoti avoinna torin ajan.


Osoite:
 Hallilantie 24, 33820 Tampere
Saapuminen: bussilla 12 tai autolla: pysäköintipaikkoja löytyy rakennuksen edestä.
Puhelin: 050 995 0096
Sähköposti: [email protected]
Maksuvälineet: käteinen ja pankkikortti

 

Tilapuoti ja lähiruoka

Ahlmanin Tilapuodista ja kahvilasta löydät vaihtuvan valikoiman oman tilan tuotteita, oman leipomon lämpimäisiä sekä paikallisten pientuottajien valikoimaa. Tervetuloa palveltavaksi!

Meillä suomalaisten pientuottajien huippuraaka-aineet ja lähiruoka ovat pääosassa; läheltä saa aitoa oikeaa ruokaa ja kaikkien tuotteiden alkuperä on tunnistettavissa.

Tilapuodistamme voit ostaa oman leipomon leivonnaisia, ravintolassamme valmistettuja ruokia sekä suomenkarjan maidosta jalostettuja Tilameijerin tuotteita.

Valikoimastamme löytyy myös lähituottajien kädentaitotöitä sekä elintarvikkeita. Meillä voit myös istahtaa hetkeksi ja nauttia rauhassa kupillisen luomukahvia tai haudutettua teetä.

 


 

Ahlmanin omat tilatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä perinteitä vaalien ja aidot raaka-aineet takaavat hienostuneen luonnolliset maut. Ahlmanin Tilameijerin ylpeys on omassa juustokellarissa kypsynyt sinihomejuusto, jonka pehmeä maku sopii erityisesti herkutteluhetkiin. Tilajuustot ovat lähiruokaa maukkaimmillaan.

 


Tilapuodista myydään ennakkotilauksesta pastöroitua maitoa omaan astiaan. Voit ostaa astian myös Tilapuodista (kolmen litran ämpäri: 2 €). Pastöroidun maidon hinta omaan astiaan 2,10 €/l ja kolmen litran ämpäriin 6,30 €.

17.10.2019
Tilapuoti
Järjestämme Ahlmanin kekri-torin lauantaina 26.10.2019 klo 10 - 14! Kekri-torilta löydät torimyyjiä sekä järjestämme Ahlmanin myyjäiset, jossa on myynnissä opiston irtaimistoa mm. tuoleja, pöytiä, hyllyjä, ravintola-astioita, kirjoja sekä tekstiilejä.
12.10.2019
Tapahtumat
Huhuhuu! Halloween lähestyy ja meidän matkailualan opiskelijat ovat järjestämässä Ahlmanille kokoperheen Halloweenjuhlia 31.10. klo 17 - 20!
10.10.2019
Opiskelijat
Koulutusinfot tulevat taas! Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan koulutuksista Ahlmanilla.

Tilapuodissa sinua palvelee:

Jenni Jussila

Tilapuodin myymälävastaava

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

Uutiskirje

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste