Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Perustutkinnot

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Tiedustele vapaita paikkoja [email protected]

Ammatillisissa perustutkinnoissa osoitetaan ammatilliset valmiudet alan eri tehtäviin.

Ammatillisen perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Tutkinnon suoritusaika vaihtelee muun muassa aiempien opintojen ja työkokemuksen mukaan.

Perustutkinnon suorittaminen on opiskelijalle maksutonta ja opiskelupäiviin kuuluu ilmainen lounas. Opintomaksuja tulee oppikirjoista, opintoretkistä, työvaatteista ja -jalkineista sekä muista opiskelumateriaaleista. Opiskele Ahlmanilla ammatillinen perustutkinto mm. matkailu-, ravintola-, maatalous-, luonto– tai puutarha-alalla! Hae opiskelemaan jatkuvan haun kautta.

 

Voit hakea suoraan oppilaitokseen, jos olet täyttänyt 18 vuotta. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemus liitteineen sekä valintapäivä.

 

Hakijalle, jolla on työkokemusta tai muuta osaamista ammattialalta, suunnitellaan joustava yksilöllinen opintopolku. Aloitusmahdollisuudet vaihtelevat tutkinnoittain. Lisätietoja: [email protected]

Kysyttävää perustutkinnoista? Kysy meiltä!

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje