Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kesäkurssit

Kesäkurssi on antoisa tapa viettää aktiivilomaa ja päivittää tietoja ja taitoja nauttien samalla kesäilloista mukavassa seurassa kauniissa ja luovassa ympäristössä. Kesäkurssit järjestetään Ahlmanin maalaismiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kurssimaksu muodostuu opetuksen, ruokailun ja majoituksen yhteishinnasta (täysihoitopaketti), ellei toisin mainita. Voit halutessasi osallistua myös pelkkään opetukseen. Kursseille ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75 € ennakkomaksu, joka vähennetään kurssin kokonaissummasta (paitsi NOK ja kuoronjohtokurssit). Kurssit laskutetaan kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssimaksun (pois lukien ennakkomaksun) voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. 1 hh:n lisämaksu on 35 €/vrk, ja yhden hengen huoneita on rajallinen määrä.

Kursseille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä jonoon varasijalle. Otamme sinuun yhteyttä heti kun kurssipaikka vapautuu.

 


Ahlmanin/Oriveden Opiston kaikki kesäkurssit toteutettiin Tampereen kampuksella ensimmäistä kertaa kesällä 2018. Lue blogista kesän asiakaspalautteista: www.ahlman.fi/blogi/kesakurssit-2018-asiakaspalautteet

Kysy lisää!

Opintotoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

Uutiskirje

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste