Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kesäkurssit

Kesäkurssi on antoisa tapa viettää aktiivilomaa ja päivittää tietoja ja taitoja nauttien samalla kesäilloista mukavassa seurassa kauniissa ja luovassa ympäristössä. Kesäkurssit järjestetään Ahlmanin maalaismiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa. Kesän 2020 ilmoittautuminen alkaa 8.1.2020 alkaen.

Kurssimaksu muodostuu opetuksen, ruokailun ja majoituksen yhteishinnasta (täysihoitopaketti), ellei toisin mainita. Voit halutessasi osallistua myös pelkkään opetukseen. Kurssimaksun voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

Kursseille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kurssi on jo täynnä, voit edelleen ilmoittautua ja jäädä jonoon varasijalle.

 


Ahlmanin/Oriveden Opiston kaikki kesäkurssit toteutettiin Tampereen kampuksella ensimmäistä kertaa kesällä 2018. Lue blogista kesän asiakaspalautteista: www.ahlman.fi/blogi/kesakurssit-2018-asiakaspalautteet

Kysy lisää!

Sari Rapi

Kurssisihteeri

Taide- ja pelialat, vapaa sivistystyö

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

Uutiskirje

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste