Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Erikoisammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinnon suorittamisen jälkeen voi toimia alan vaativimmissa tehtävissä

Tutkinnon suorittamalla voi kehittää, päivittää ja syventää omaa osaamistaan tämän päivän työelämän ja työtehtävien edellyttämälle tasolle. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua vaativampaa ammattiosaamista, syvällisempää ammatin hallintaa tai monialaista osaamista. Erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esim. johto- tai keskijohdon tehtävissä työskenteleville, asiantuntijatyössä työskenteleville tai tällaisiin tehtäviin siirtymässä oleville henkilöille.

Erikoisammattitutkinnon valmistava koulutus on opiskelijalle maksullista. Voit tutustua koulutusmaksuihin tarkemmin kyseisen koulutuksen esittelysivulta.

Erikoisammattitutkintoa voi hakeutua suorittamaan, jos on alan perus- tai ammattitutkinto suoritettuna tai noin viisi vuotta dokumentoitua työkokemusta alalta. Suositeltavaa on, että hakija on kehittänyt ammattitaitoa alan peruskoulutuksen jälkeen ja hankkinut vankan työkokemuksen alalta. Voit suorittaa tutkinnon työn ohella ja oppisopimuskoulutuksena.

Tutkinnot suoritetaan osoittamalla tutkinnon perusteissa edellytetty ammattitaito ensisijaisesti työelämän aidoissa tuotanto- ja palvelutilanteissa eli näytöissä. Osaaminen näytetään yleensä tutkinnon osa kerrallaan. Näyttö voi olla tiettynä ajankohtana tapahtuva tai prosessinomainen, pidemmälle aikavälille ajoittuva suoritus. Erikoisammattitutkinto arvioidaan asteikolla hyväksytty tai hylätty. Tutkinnon suorittamisaika vaihtelee koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan.

 

Kysy lisää erikoisammattitutkinnosta!

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

 

Uutiskirje