Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Opiskelu

Tervetuloa opiskelemaan Ahlmanille!

Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto kouluttaa huipputyyppejä ja tarjoaa koulutusta käytännön tekijöille. Omatoimisuus, vuorovaikutus- ja tiimitaidot, halu kehittyä ja haastaa itseään, uskallus ja rohkeus kokeilla erilaisia asioita sekä innostunut asenne – nämä ominaisuudet ovat avainasemassa Ahlmanin ammatti- ja aikuisopistossa opiskeltaessa. Kun tulet opiskelemaan meille, rakentuu oppimismatkasi omien tavoitteidesi mukaisesti. Näin oppiminen on parhaillaan mielekästä, tehokasta ja kaikkia innostavaa. Ahlmanilla opiskeltaessa opiskelija on aktiivinen toimija, opettaja oppimisen vastuuvalmentaja.

Opiskelu

Päiväopiskelu edellyttää, että voit osallistua lähiopetukseen arkisin päiväsaikaan. Hakijana sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt, mutta yläikärajaa emme tunne. Päiväopiskeluun kuuluu lähiopetusta, itsenäistä opiskelua, tiimityöskentelyä, projekteja, verkko-opiskelua ja oppimistehtäviä. Lähtökohtana on, että opiskelija tekee noin kahdeksan tunnin työpäiviä, viitenä päivänä viikossa.

Yksilölliset opintopolut

Ahlmanilla ammattiin opiskelevat valmistuvat vauhdilla ja työllistyvät hyvin. Syitä on useita: yksilölliset opintopolut, tasokkaat oppimisympäristöt, pedagogiset vastuuvalmentajat, monipuolinen kurssitarjonta sekä opiskelun saumaton yhdistäminen oppilaitoksessa ja työpaikoilla.

Koulutuksiin haku on jatkuvaa, yksilölliset opintopolut mahdollistavat joustavan aloituksen ja valmistumisen.

Ahlmanin hyvät tyypit viedään käsistä, meille kannattaa hakea!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarvitsetko apua? Kysy meiltä!

Opintotoimisto

Tavoitettavissa ma, to, pe klo 12.00–15.00

Pysy ajantasalla ja tilaa Sinua kiinnostava uutiskirje!

Uutiskirje

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste