Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 6.6.2021
Kurssiaika 28.6. - 3.7.2021

Kurssi värin ja valon ystäville. Kurssilla otettaan ilo irti maalaamisesta innostuen vesiliukoisten tekniikoiden värivoimasta. Asiantuntijan opastamana tutustutaan monipuolisesti erilaisiin maalaustekniikoihin ja niiden ominaisuuksiin sekä rajoja ylittäviin yhdistelmä- ja sekatekniikoihin. Eri tekniikoita rohkeasti toisiinsa yhdistelemällä ja kokeilemalla voi avata itselleen uusia ilmaisullisia ovia.
Mikä kiehtova maailma niistä avautuukaan!

Kurssilla työskennellään rennolla maalausotteella, huumoria ja mielikuvitusta unohtamatta.
Työskentely tapahtuu avarassa Ateljeessa ja Ahlmanin kauniissa miljöössä (säävarauksella) nauttien kesäisestä luonnosta.

Tarvikelista suunnitellaan hinnaltaan kohtuulliseksi. Kurssiin sisältyvät erikoismateriaalit tulevat järjestäjän puolesta, kuten temperassa tarvittavat pigmentit ja pellavaöljyt.

Opettajana kuvataitelija Markku Arantila (arantila.net)

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajille että pidempään harrastaneille ja niille, jotka haluavat laajentaa materiaalitietouttaan.

 

AIKA JA PAIKKA
28.6.-3.7.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 6.6.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 400 €.

Täysihoito: 685 € / 710 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.