Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 26.1. - 25.4.2021
Kurssiaika 15.5. - 6.6.2021

Tervetuloa oppimaan kallojen käsittelyn salat sekä tekemään oma trofee peuran päästä! Peuran päitä saatavissa kouluttajalta. Mikäli haluat tuoda oman kallon mukaan, ota yhteyttä kurssin vetäjään. Kallon käsittely opetellaan nylystä alkaen edeten keittoon ja rasvanpoistoon. Rasvanpoistossa käytettävät aineet ja astiat ostetaan itse ohjeiden mukaan.

 

AIKA JA PAIKKA
15.-16.5.2021 ja 5.-6.6.2021
1. päivä klo 13-20, muut klo 10-18.

Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

 

HINTA
Hinta: 320 €/hlö (sis. alv 24%), joka laskutetaan ennen kurssin alkua.

Hintaan ei sisälly ruokailu/majoitus. Kysy majoitusta tarvittaessa suoraan myynti@ahlman.fi.

 

KOULUTTAJA
Nahkuri ja valjasseppä Mica Susijärvi

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Koulutus toteutetaan, mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 osallistujaa. Kurssille mahtuu 12 henkilöä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

LISÄTIETOJA
opintotoimisto@ahlman.fi