Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Hakuaika 4.10. - 2.12.2019
Opiskeluaika 20.1.2020 - 31.12.2022

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto // Asiakaspalvelun osaamisala // Opiskeluaika noin 2 vuotta

 

”Meitä Ahlmanin tarjoilijaopiskelijoita todella kuunnellaan ja kannustetaan eteenpäin”. Ahlmanilla tarjoilijaksi opiskeleva saa määritellä opintopolkunsa omien unelmiensa mukaiseksi. Räätälöity koulutus, tasokas Ravintola Anna, omistautuneet vastuuvalmentajat ja opintojen suorittaminen myös töissä mahdollistavat valmistumisen asiakaspalvelun halutuksi ammattilaiseksi.

 

“Opettajat ovat tosi ammattitaitoisia! Eniten tykkään siitä, että meitä todella kuunnellaan ja kannustetaan eteenpäin.” – Kirsi Ontronen, tarjoilijaopiskelija.

 


Tutkinnon suorittanut tarjoilija

  • osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
  • osaa kunnostaa asiakastiloja ja laittaa esille myytäviä tuotteita
  • osaa esitellä, myydä ja tarjoilla ruokia ja juomia
  • työskentelee ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.

 


Tutkinnon suorittanut tarjoilija voi työskennellä mm.:

  • Ruokaravintoloissa
  • Kahviloissa
  • Pubeissa / baareissa
  • Laivoissa
  • Hotellin ravintoloissa
10.10.2019
Medialle
Ravintola-alaa jo pitkään piinannut koulutuspaikkojen vajaa täyttyminen ja valmistuneiden haluttomuus alan töihin sai Olo Groupin ryhtymään tuumasta toimeen. Keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä on pidempään peräänkuuluttanut ravintola-alan koulutuksen muutoksen perään.
10.10.2019
Opiskelijat
Koulutusinfot tulevat taas! Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan koulutuksista Ahlmanilla.
6.5.2019
Opiskelijat
Lauantaina 25.5.2019 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston ravintola Annan kevätbrunssilla tarjoillaan lähiruokaa, kun ravintola-alan opiskelijoiden Teemu Höllin ja Sergei Voloshchukin lähiympäristöstä sekä puutarhasta keräämät yritit maustavat tarjolla olevia ruokia. Mauissa pääsee tutustumaan muun muassa kevään ja kesän ensimmäisinä kukkiviin kasveihin sekä  kuivattuihin yrtteihin.
30.4.2018
Opiskelijat
Ahlmanin kokkikoulutus on aina henkilökohtaista – oma opintopolku laaditaan niin aloittelijalle kuin opiskelijalle, jolla on jo kokemusta muttei tutkintoa. Opiskelun ja työn yhdistäminen onnistuu helposti.

Kysyttävää tarjoilijakoulutuksesta? Kysy meiltä!

Leila Arponen

Opinto-ohjaaja

Ammatillinen koulutus, hakeutuminen

Mari Lehtinen

Opintosihteeri

Ammatillinen koulutus

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste