Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto // Asiakaspalvelun osaamisala // Opiskeluaika noin 2 vuotta

 

”Meitä Ahlmanin tarjoilijaopiskelijoita todella kuunnellaan ja kannustetaan eteenpäin”. Ahlmanilla tarjoilijaksi opiskeleva saa määritellä opintopolkunsa omien unelmiensa mukaiseksi. Räätälöity koulutus, tasokas Ravintola Anna, omistautuneet vastuuvalmentajat ja opintojen suorittaminen myös töissä mahdollistavat valmistumisen asiakaspalvelun halutuksi ammattilaiseksi.

 

“Opettajat ovat tosi ammattitaitoisia! Eniten tykkään siitä, että meitä todella kuunnellaan ja kannustetaan eteenpäin.” – Kirsi Ontronen, tarjoilijaopiskelija.

 


Tutkinnon suorittanut tarjoilija

  • osaa toimia asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
  • osaa kunnostaa asiakastiloja ja laittaa esille myytäviä tuotteita
  • osaa esitellä, myydä ja tarjoilla ruokia ja juomia
  • työskentelee ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.

 


Tutkinnon suorittanut tarjoilija voi työskennellä mm.:

  • Ruokaravintoloissa
  • Kahviloissa
  • Pubeissa / baareissa
  • Laivoissa
  • Hotellin ravintoloissa

Kysyttävää tarjoilijakoulutuksesta? Kysy meiltä!

Leila Arponen

Opinto-ohjaaja

Ammatillinen koulutus, hakeutuminen

Mari Lehtinen

Opintosihteeri

Ammatillinen koulutus

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste