Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Hakuaika 1.6. - 4.11.2019
Opiskeluaika 11. - 11.11.2019

Tule petraamaan yritykselle hyödyllisiä sometaitoja! Tavoitteena on viestiä paremmin somen kautta, oppia uusia kikkoja ja saada lisää hyvää näkyvyyttä helpolla sekä edullisella tavalla. Käymme päivän aikana läpi somemaailmaa yleisesti, tutustumme eri kanaviin ja niiden toimintoihin.

 


SISÄLTÖ

Tutustumme yrityksien eri keinoihin viestiä ja markkinoida sosiaalisen median kautta. Pohdimme mitkä kanavat sopivat oman yritykseni markkinointiin sekä pohditaan, missä asiakkaat liikkuvat ja kuinka heidät tavoitetaan.

Katsotaan läpi myös oman somekanavan yleisilme kuntoon – miltä haluan näyttää somessa?

Tutustumme kansikuviin, esittelyteksteihin sekä muihin tärkeisiin tietoihin, jotka on hyvä olla päivitettynä omissa kanavissa.

Tutustumme sisältöjen tekoon ja käymme läpi, miten voidaan tehdä houkutteleva ja myyvä sisältö somessa. Käymme läpi julkaisutapoja sekä maksetun mainonnan perusasioita. Tutustumme myös analytiikkaan ja sen käyttöön onnistuneessa markkinoinnissa.

 


AIKATAULU

Webinaari järjestetään 11.11.2019 klo 9-13. Osallistujat saavat linkin webinaariin sähköpostitse.

 


MUUTA

Kurssin vetäjänä toimii Ahlmanin markkinointisuunnittelija Josefiina Kemppinen.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 


HINTA

Osallistumismaksu on 165 € / henkilö (veroton hinta 133 + alv 24 %).

Kysy lisää!

Mari Lehtinen

Opintosihteeri

Ammatillinen koulutus

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste