Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 18.8. - 18.10.2020
Kurssiaika 7. - 8.11.2020

Kurssilla valmistetaan kaunis lyhty, jonka mallin esikuva on löydetty Gotlannista Ruotsista. Lyhdyn kehys on puuta ja kalvona käytetään sian rakkoa, josta saa kestävän ja läpikuultavan kalvon suojaamaan kynttilän liekkiä vedolta ja tuulelta. Sianrakkoja on käytetty ennen lasin yleistymistä ja halpenemista mm. ikkunoissa ja monenlaisissa lyhdyissä.

Lyhty valmistetaan kurssilla käsityönä alusta loppuun: veistetään puuosat muotoonsa ja viimeiseksi pingotetaan sian virtsarakko rungon päälle.

Ajankohta: 7.-8.11.2020. La-su klo10-18

Paikka: Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Kouluttaja: Nahkuri ja valjasseppä Mica Susijärvi

Hinta: 120 €/hlö (sis. alv 24 %). Hintaan ei sisälly ruokailua tai majoitusta.

Koulutus toteutetaan, mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 osallistujaa. Kurssille mahtuu 12 henkilöä.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Lisätietoja: [email protected]