Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 26.1. - 25.7.2021
Kurssiaika 14. - 15.8.2021

Kurssilla valmistetaan kaunis lyhty, jonka mallin esikuva on löydetty Gotlannista Ruotsista. Lyhdyn kehys on puuta ja kalvona käytetään sian rakkoa, josta saa kestävän ja läpikuultavan kalvon suojaamaan kynttilän liekkiä vedolta ja tuulelta. Sianrakkoja on käytetty ennen lasin yleistymistä ja halpenemista mm. ikkunoissa ja monenlaisissa lyhdyissä.

Lyhty valmistetaan kurssilla käsityönä alusta loppuun: veistetään puuosat muotoonsa ja viimeiseksi pingotetaan sian virtsarakko rungon päälle. Tee näin itse uniikki lyhty venetsialaisiin!

 

AIKA JA PAIKKA
14.-15.8.2021, klo 10-18.

Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere

 

HINTA
Hinta: 180 €/hlö (sis. alv 24%), joka laskutetaan ennen kurssin alkua.

Hintaan ei sisälly ruokailu/majoitus. Kysy majoitusta tarvittaessa suoraan [email protected]

 

KOULUTTAJA
Nahkuri ja valjasseppä Mica Susijärvi

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Koulutus toteutetaan, mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 osallistujaa. Kurssille mahtuu 12 henkilöä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

LISÄTIETOJA
[email protected]