Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

 

Pääsyvaatimukset:

  • 18 vuoden ikä

 

Opiskelijavalinta tehdään ennakkotehtävän perusteella

 

Ahlmanin (entinen Oriveden opisto) musiikkilinja on vuoden mittainen syväsukellus musiikin maailmaan. Intohimoisille harrastajille se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja muusikon ammatista haaveileville tuhdit eväät jatkopaikan nappaamiseen. Opiskelijat palaavat vielä vuosien päästä kiittelemään elämänsä parhaasta vuodesta.

Onko musiikki uravalintasi? Vai ikuinen intohimosi ja rakas harrastus? Ahlmanin musiikkikoulutustarjonta siivittää sinut jatko-opiskelupaikkaan, täydentää ammatillista osaamistasi ja antaa uutta inspiraatiota tekemiseesi. Lukuisat alan huippunimet ovat ponnistaneet tähtiin meiltä!

 


HAKEUTUMINEN

Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella suoraan oppilaitokseen. Opiskelijavalinta tapahtuu hakemuksen ja ennakkotehtävien perusteella.

 

Liitä hakemukseen:

  • Viimeisin koulutodistus
  • Ennakkotehtävät(ks. ohje alla)

 


ENNAKKOTEHTÄVÄT JULKAISTAAN KEVÄÄLLÄ 2020

 


KOULUTUSPAIKKA

Ahlman, Hallilantie 23, 33820 Tampere

 


MUUTA

Kansanopiston vuoden kestävien opintolinjojen suorittamisesta saa 6 lisäpistettä hakiessasi yhteishaussa toisen asteen ammatilliseen perustutkintoon.

 


OPETTAJAT

Koulutuspäällikkö Sami Kainulainen (FM, musiikkipedagogi) ja Hanna Lahtinen (musiikkipedagogi). Lisäksi tuntiopettajina toimii suuri joukko muusikoita ja musiikkioppilaitosten opettajia. Lukuvuoden mittaan järjestetään myös erilaisia spesialistien vetämiä workshopeja ja periodeja.

 

Kysy lisää koulutuksesta:

Sari Rapi

Kurssisihteeri

Taide- ja pelialat, vapaa sivistystyö

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste