Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Hakuaika 3.9. - 22.10.2021
Opiskeluaika 1.11.2021 - 29.4.2022

Matkailupalveluiden tuotteistaminen -osatutkinto

Matkailupalvelut tuotteistamalla kassakone kilisemään!


Kehitä matkailualan yritystä opiskelemalla matkailupalveluiden tuotteistamisen -osatutkinto etänä! Miten hyödyntää asiakastuntemusta, kuinka hinnoitella tuotteita, miten tuotteistan eri vuodenaikoihin tai matkailukausiin sopivia tuotteita tai palveluita.

Opinnot voi suorittaa matkailualan yrityksessä koulutussopimuksella, oppisopimuksella tai yrittäjänä yrittäjän oppisopimuksella. Koulutus ja oppisopimuksessa opiskelijalla toisena ohjaajana toimii työelämän edustaja omalta työpaikalta. Yrittäjän apuna toimii alan mentori. Opiskelija osoittaa osaamisensa näytöllä.

Koulutus toteutetaan etänä Microsoft Teams -ohjelman avulla, joka sisältää webinaareja, itsenäisiä tehtäviä, verkostoitumista sekä työelämässä oppimista. Koulutuksen aikana suoritetaan Matkailupalvelujen tuotteistaminen (30 osp) tutkinnon osa matkailualan perustutkinnosta.

Koulutus on maksuton, kun sitoudut suorittamaan osatutkinnon.

 

Koulutuksen sisältöjä:

 • Matkailutuotteet ja niiden suunnittelu
 • Asiakastieto ja matkailualan tietolähteet tuotesuunnittelun lähtökohtana
 • Tuotteen ideointi
 • Hinnoittelu
 • Tuotetestaus
 • Markkinointimateriaali ja markkinoinnin jakelukanavat

 

Tutkinnon osan suorittanut osaa:

 • Hyödyntää asiakastuntemusta ja matkailukausia
 • Ideoida ja tuotteistaa työryhmässä eri vuodenaikoihin tai matkailukausiin sopivia matkailutuotteita tai -palveluja
 • Koota yrityksen tai yhteistyöyritysten tuotteista ja palveluista kokonaisuuksia
 • Hinnoitella tuotteita, palveluja tai kokonaisuuksia
 • Tuottaa tai päivittää myynti- ja markkinointimateriaalia
 1. Täytä hakemus Hae nyt -linkistä.
 2. Valitse alasvetovalikosta haluamasi tutkinto, johon haluat hakeutua.
 3. Täytä hakemuksesi huolellisesti ja vastaa kysymyksiin kattavasti. Lomakkeeseen on mahdollista tutustua etukäteen, mutta sitä ei voi tallentaa keskeneräisenä.
 4. Liitä hakemukseen kuvallinen CV, työ- ja tutkintotodistukset pdf-tiedostona. Kerro CV:ssä miksi haet Ahlmanille tähän koulutukseen. Skannaa, nimeä ja tallenna tarvittavat liitteet itsellesi ennen kuin aloitat hakulomakkeen täyttämistä. Nimeä liitteet selkeästi esim. tutkintotodistus, Oppilaitos.

Dokumenttien skannaukseen pdf-tiedostoksi löytyy erilaisia sovelluksia Google Play-kaupasta tai Appstoresta.

Kun hakemuksesi on käsitelty, saat tiedon hakeutumisesi tilanteesta; kutsun haun seuraavaan vaiheeseen tai tiedon valinnasta tai tiedon ettet tullut valituksi. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikki hakijoihin lisäohjein.

 

Opinnot voi suorittaa matkailualan yrityksessä koulutussopimuksella, oppisopimuksella tai yrittäjänä yrittäjän oppisopimuksella. Koulutus ja oppisopimuksessa opiskelijalla toisena ohjaajana toimii työelämän edustaja omalta työpaikalta. Yrittäjän apuna toimii alan mentori. Opiskelija osoittaa osaamisensa näytöllä.

Lisätietoja [email protected]

Kysy lisää

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.