Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 23.5.2021
Kurssiaika 14. - 19.6.2021

Kurssilla keskitytään kirjoittamisen ilon löytämiseen. Kirjoittaminen on merkityksellistä ja syvästi tyydytystä tuottavaa. Itsekritiikki ja -sensuuri saattavat kuitenkin estää kirjoittamiseen heittäytymisen.

Kurssilla kirjoitetaan, luetaan ja kuunnellaan tekstejä, marinoidutaan tekstien maailmassa. Aamupäivät kuluvat edellisenä iltana harjoituksena kirjoitettujen tekstien parissa ja iltapäiväisin perehdytään kunkin päivän teemaan sekä tietysti kirjoitetaan.

Opettajana kirjailija Niina Hakalahti.

Kurssin perusfilosofia pohjautuu kirjoittajaohjaajaguru Natalie Goldbergin ajatteluun.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi sopii erityisen hyvin aloittelijalle, mutta myös pitkään kirjoittaneelle, joka tuntee tarvetta syventää suhdetta kirjoittamiseensa tai kärsii kirjoitusjumista.

 

AIKA JA PAIKKA
14.-19.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 23.5.2021

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
Kirjoita 1-2 sivun mittainen kuvaus suhteestasi kirjoittamiseen. Ennakkotehtävä tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. [email protected] Tehtävä tulee tiedoksi opettajalle.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 395 €.

Täysihoito: 735 € / 760 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Niina Hakalahti

Niina Hakalahti on kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjoittamisen sekatyönainen. Hän on kirjoittanut niin runoa kuin proosaakin, jälkimmäistä sekä lapsille että aikuisille. Aikuisille Hakalahti kirjoittaa myös nimellä Amanda Vaara.

Kaunokirjallisuuden lisäksi hänen tuotantoonsa kuuluu luovan kirjoittamisen harjoituskirja Syön aamupalaksi Eiffel-torneja sekä yhdessä Johanna Hulkon kanssa laadittu Sattumapakka – virikkeitä onnelliselle ajelehtijalle.

Koulutukseltaan Hakalahti on kirjallisuuden maisteri. Lisäksi hän on opiskellut mm. aikuiskasvatusta ja kirjallisuusterapiaa. Luovaa kirjoittamista hän on opettanut reilun kolmen vuosikymmenen aikana muun muassa yliopistoissa, Viita-akatemiassa, Oriveden opistossa sekä kirjoittajayhdistyksissä.

Niina Hakalahti asuu Tampereella. Hänellä on kolme kanaa ja kaksi kissaa. Niinaa ei löydy somesta, mutta kotisivuille löydät täältä: http:/www.niinahakalahti.fi

 

Kuvaaja: Studio Suvi Roiko

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.