Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 13.9.2019 - 15.12.2021
Kurssiaika 13.9.2019 - 31.12.2022

Tervetuloa kirjoittamaan lauluja! Laulunkirjoituskurssilla keskitytään laulunkirjoittamisen neljään osa-alueeseen: laulutekstiin, melodiaan, harmoniaan ja sovittamiseen. Kurssi on käytännönläheinen kokonaisuus, jossa opiskelijat tutustuvat laulunkirjoittamisen perusteisiin sekä itseensä laulunkirjoittajana. Tavoitteena on, että kurssilaiset pääsevät tutustumaan erilaisiin käytännön työkaluihin ja täten rikastuttavat omaa laulunkirjoittajan sanavarastoaan. Opiskelija voi tutkia kurssilla omia rajojaan, mutta myös tulla tietoisemmaksi omista vahvuusalueistaan. Omia lauluja on mahdollista jakaa opettajan lisäksi myös muille kurssilaisille.

Verkkokurssilla käytetään Moodle-verkko-oppimisympäristöä. Kurssimateriaalit ja tehtävät löytyvät Moodlesta, samoin tehtävien palautus tapahtuu Moodlessa. Kurssiin sisältyy myös henkilökohtaista valmennusta opettajan kanssa videoneuvottelun välityksellä.

Kurssin laajuus on 50 tuntia ja suoritusajankohta on vapaa. Kurssin suositeltu suoritusaika on 3-4 viikkoa per luentokokonaisuus (kurssin kokonaiskesto 4-6 kuukautta).

Kurssin opettajana toimii laulunkirjoittaja ja musiikkipedagogi Noora Salmi.

Kurssi sopii kaiken tasoisille laulunkirjoittajille. Musiikinteorian perusteiden hallinnasta on hyötyä, mutta osaaminen ei ole välttämätöntä.

 


HINTA

Kurssimaksu 159 € / hlö.

Maksutapahtuman jälkeen saat verkkokurssin tunnukset sähköpostitse 1-3 arkipäivän kuluessa. Verkkokurssin tunnus on voimassa 8 kuukautta.

 


PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Verkkokurssin Moodle-oppimisympäristöön kirjautumisen jälkeen peruutusoikeutta ei ole eikä kurssimaksua palauteta. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

Kysy lisää!

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.