Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 16.5.2021
Kurssiaika 7. - 11.6.2021

Onko sinulla kutkuttava uteliaisuus kirjoittaa jotakin tenaville tai teineille? Haluaisitko tehdä pieniä proosallisia tarinoita, satuja vai pitempiä, kiehtovia fantasioita, ihmissuhdetarinoita, kenties romaaneita tai näytelmiä? Kiinnostaisiko sinua ehkä nukketeatteri, lavadraama vai radio, telkkari, lastenkulttuurin tarinamaailmat? Olet pohtinut asiaa, mutta kaipaisit myös tukea, innostamista ja dramaturgisia työkaluja itse fiktiotekstin kirjoittamiseen. Tämä paja on silloin sinua varten: tutustumme kurssilla lapsille ja nuorille sekä proosan että draaman kirjoittamisen saloihin.

Opiskelu tapahtuu monenlaisten hauskojen, liikuttavien, hurjien ja pohtivien, omakohtaisten harjoitusten avulla. Mukaan tarvitset hippusen tiedonjanoa ja toimivan sulkakynän. Joukkoon sopivat ne, joilla ei ole vielä mitään tekstiä olemassa kuin kasvavissa kuvitelmissa. Ja mukaan sopivat mainiosti myös ne, joilla on työstetty käsikirjoitus apua kaipaavassa tilassa.

Opettajana kirjailija Harri István Mäki.

 

KOHDERYHMÄ
Paja on tarkoitettu aikuisille ja yli 15-vuotiaille nuorille.

 

AIKA JA PAIKKA
7.-11.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista koronaepidemian vuoksi, kurssi toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista, kurssi joko peruuntuu tai toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä, jolloin asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua verkkokurssille. Jos asiakas ei halua osallistua verkkokurssille, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 325 €.

Täysihoito: 605€ / 625€, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Kirjailija, teatteriohjaaja, kuvittaja, sanataideopettaja Harri István Mäki (s. 1968) vietti lapsuuden Unkarissa ja sai siellä pureman teatteriin sekä kirjallisuuteen. Isoäidin kertomat sadut, lapsuuden nukketeatterin ja teatterin esitykset innostivat ajautumaan ammatiksi taiteen pariin.

Mäki on kirjoittanut yli 80 kaunokirjallista teosta lapsille, nuorille sekä aikuisille.  Lisäksi on Harri on kirjoittanut ja ohjannut liudan näytelmiä. Viimeksi Mäki on ohjannut New Yorkissa.

Kuvituksia hän on tehnyt yli 20 lastenkirjaan.

Sanataiteen opettajana Harri István Mäki on toiminut taidekorkeakouluissa, yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, kansan- ja työväenopistoissa sekä 20 vuotta Oriveden Opistolla.

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.