Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Hakuaika 18.2. - 11.5.2020
Opiskeluaika 11.8.2020 - 21.5.2021

 

Pääsyvaatimukset:

  • 18 vuoden ikä

 

Opiskelijavalinta tehdään hakemuksen ja ennakkotehtävän perusteella

 

Ahlmanin (entinen Oriveden opisto) kuvataidelinjalla opiskelijat voivat kehittää kuvallista osaamistaan ammattimaisesti, testata omaa motivaatiotaan, tehdä suunnitelmallista työtä kohti jatko-opintoja tai vain antautua täysin rakkaalle harrastukselle. Opettajat saavat usein kuulla saman palautteen: “Tämä oli elämäni paras vuosi”.

Taiteen tekeminen on ennen kaikkea asenne, teko ja päätös osallistua pitkään kuvantekijöiden ketjuun. Jos haluat valmistautua pääsykokeisiin, tukea ammatillista osaamistasi tai kehittyä omaksi iloksesi, on meillä sinulle sopiva koulutus! Kaikki Ahlmanin kuvataideopettajat ovat nimekkäitä ammattitaiteilijoita.

 


HAKEUTUMINEN

Haku tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella suoraan oppilaitokseen. Opiskelijavalinta tapahtuu hakemuksen ja ennakkotehtävien perusteella.

Liitä hakemukseen:

  • Viimeisin koulutodistus
  • Näytetyöt (ks. ohje alla)

 


ENNAKKOTEHTÄVÄT

  • Liitä kolme näytetyötä hakemuksesi oheen. Töiden tulisi edustaa nykyistä tekemistäsi.
  • Tekniikka on vapaa, esim. maalaus, veistos, piirustus, valokuva, video, performanssi tms.
  • Huomioi, että esim. kuvatiedostojen koko ei saa ylittää 10Mt
  • Lisää tiedoston nimeen teoksen nimi, tekniikka ja koko
  • Sallittuja tiedostomuotoja ovat .jpg, .pdf
  • Lataa videoteokset ja mahdolliset performanssitallenteet Youtubeen/Vimeoon/omille nettisivuillesi ja lisää linkki sähköiseen hakulomakkeeseen.

HUOM! Tee ennakkotehtävä(t) valmiiksi ennen hakulomakkeen täyttämistä. Hakemuksen täyttämistä EI voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin.

 


KOULUTUSPAIKKA

Ahlman, Hallilantie 23, 33820 Tampere

 


MUUTA

Kansanopiston vuoden kestävien opintolinjojen suorittamisesta saa 6 lisäpistettä hakiessasi yhteishaussa toisen asteen ammatilliseen perustutkintoon.

Tietoa lukuvuoden alkamis- ja päättymisajoista, lomista, opiskelukustannuksista, majoituksesta yms. löydät täältä.

 


OPETTAJAT

Kuvataideopettaja Anne Lehtelä. Vakituisten opettajien lisäksi linjalla vierailee joukko vaihtuvia ammattitaiteilijoita.

25.11.2019
Opiskelijat
Koulutusinfot tulevat taas! Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan koulutuksista Ahlmanilla.
24.10.2019
Medialle
Ahlman, Pirkanmaan musiikkiopisto, Tampereen konservatorio, Tampereen ammattikorkeakoulu, valtakunnallinen nuorten Sinfoniaorkesteri Vivo sekä Tampere-talo rakentavat laajapohjaista yhteistyötä vuoden 2020 kesäkuun alkuun.
27.8.2019
Medialle
Esport Test Toolkit (ETT) on kilpapelaajan testityökalu. Testityökalu sisältää kymmenen erilaista ohjelmistotestiä, jotka soveltuvat kilpapelaajan kehityksen seurantaan. Testityökalulla voidaan mitata pelaajan audiovisuaalista reaktiokykyä, muistia sekä kognitiivisia ominaisuuksia.
11.4.2018
Taide- ja pelialat
Oriveden Opiston maineikas taide- ja pelialan koulutus alkaa elokuussa Tampereella. Ahlmanin kampus tarjoaa muhevan kasvualustan luovalle ajattelulle ja asioiden tekemiselle uudella tavalla.

Kysy lisää koulutuksesta:

Opintotoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste