Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 21.4. - 31.5.2020
Kurssiaika 22. - 27.6.2020

Kuoronjohdon perusteet hallitseville kuorolaulajille, varajohtajille ja kuoronjohdosta kiinnostuneille suunnattu kurssi. Kurssilla syvennetään peruskurssitason taitoja käytännön harjoitusten kautta sekä perehdytään mm. ohjelmiston valmistamisen, partituurianalyysiin, kuoron harjoituttamisen, johtajan ja kuoron vuorovaikutukseen sekä johtamistekniikan problematiikkaan.

Kurssi toteutetaan tänä kesänä etäopetuksena. Kurssin aikataulu suunnitellaan niin että sinulla on myös mahdollisuutta yksilölliseen ohjaukseen. Sinun ei tarvitse rakentaa kotistudiota tätä varten – tarvitset vain toimivan nettiyhtyden sekä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.

Kurssi kestää 6 pv alkaen ma 22.6.2020 klo 10.00 ja päättyen la 27.6.2020 klo 17.00.

Jokainen kurssilainen saa lähettää etukäteen yhden 2 – 4 minuuttia kestävän kappaleen, jonka haluaa kursilla käsitellä. Lähetä tämä viimeistään toukokuun loppuun mennessä. Lisäksi saat etukäteen opettajan valitsemaa kurssimateriaalia pdf-muotoisena.

Opettajana Jyväskylän ammattikorkeakoulun lehtori, kuorokapellimestari Rita Varonen.

HUOM. Kerro hakulomakkeen Lisätietoja-kentässä mahdollisesta aiemmasta toiminnastasi kuoron tai kuoronjohdon parissa.

 


HINTA

300€ sis. opetus.

 


PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ota yhteyttä

Opintotoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste