Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 16.9.2019 - 7.2.2020
Kurssiaika 3. - 27.3.2020

Haluatko kohentaa ammattitaitoasi tai oletko haaveillut ruusuisemmasta työstä ja mieluummin vielä nopeasti ja tehokkaasti treenaten? Nyt kaikki on mahdollista suositulla kukkasidonnan kurssillamme.

Kukkasidonnan peruskurssilla on lähiopetusta 96 h. Se jakautuu kolmelle viikolle, aina tiistaista perjantaihin klo 9-17.

Lähiopetusviikot keväällä 2020: viikko 10, 11 ja 13.

Opettajana Milla Ala-Uotila

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

– leikkokukkien käsittely
– kukkasidonnan teoria
– kukkakimpputekniikka
– kukkasienityöskentely
– morsiussidonnan perusteet
– surusidonnan perusteet
– kukkien hinnoittelun perusteet

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.


HINTA

790 €/hlö (alv 0%), sis. opetus ja materiaalit.

Laskutus ennen kurssin alkua.

Tarjoamme majoitusmahdollisuutta seuraavasti: täysihoitopaketti (majoitus ti-pe + aamiainen/lounas/päivällinen) 150 euroa/viikko eli 450 euroa/koko kurssi. Majoituspaikkoja on rajallisesti.

 


PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5 -14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste