Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Hakuaika 4.10. - 2.12.2019
Opiskeluaika 20.1.2020 - 31.12.2022

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto // Ruokapalvelun osaamisala // Opiskeluaika noin 2 vuotta

 

Ahlmanilla kokiksi opiskelevat valmistuvat ja työllistyvät hyvin! Syitä on useita: henkilökohtaiset opintopolut, tasokas Ravintola Anna, vastuuvalmentajat sekä työelämän ja opintojen saumaton yhdistäminen.

 

“Keittiössä opettajat tuntuvat vanhemmilta työkavereilta, joilta voi kysyä mitä vaan!” – Joonas Tikka, kokkiopiskelija.

 


Tutkinnon suorittanut kokki

  • osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
  • osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot
  • osaa laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle
  • työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.

 


Tutkinnon suorittanut kokki voi työskennellä mm.:

  • Ravintolakokkina ravintoloissa (hotellit, korkeatasoiset ravintolat yms.)
  • Pitokokkina
  • Pääkokkina
  • Suurtalouskokkina
  • Keittäjänä

 

10.10.2019
Medialle
Ravintola-alaa jo pitkään piinannut koulutuspaikkojen vajaa täyttyminen ja valmistuneiden haluttomuus alan töihin sai Olo Groupin ryhtymään tuumasta toimeen. Keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä on pidempään peräänkuuluttanut ravintola-alan koulutuksen muutoksen perään.
10.10.2019
Opiskelijat
Koulutusinfot tulevat taas! Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan koulutuksista Ahlmanilla.
6.5.2019
Opiskelijat
Lauantaina 25.5.2019 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston ravintola Annan kevätbrunssilla tarjoillaan lähiruokaa, kun ravintola-alan opiskelijoiden Teemu Höllin ja Sergei Voloshchukin lähiympäristöstä sekä puutarhasta keräämät yritit maustavat tarjolla olevia ruokia. Mauissa pääsee tutustumaan muun muassa kevään ja kesän ensimmäisinä kukkiviin kasveihin sekä  kuivattuihin yrtteihin.
30.4.2018
Opiskelijat
Ahlmanin kokkikoulutus on aina henkilökohtaista – oma opintopolku laaditaan niin aloittelijalle kuin opiskelijalle, jolla on jo kokemusta muttei tutkintoa. Opiskelun ja työn yhdistäminen onnistuu helposti.

Kysyttävää kokkikoulutuksesta? Kysy meiltä!

Leila Arponen

Opinto-ohjaaja

Ammatillinen koulutus, hakeutuminen

Mari Lehtinen

Opintosihteeri

Ammatillinen koulutus

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste