Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Kokki

Ilmoittautuminen 19.2. - 31.12.2019
Opiskeluaika 12.8.2019 - 18.6.2021

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto // Opiskeluaika noin 2 vuotta

 

Ahlmanilla kokiksi opiskelevat valmistuvat ja työllistyvät hyvin! Syitä on useita: henkilökohtaiset opintopolut, tasokas Ravintola Anna, vastuuvalmentajat sekä työelämän ja opintojen saumaton yhdistäminen.

 

“Keittiössä opettajat tuntuvat vanhemmilta työkavereilta, joilta voi kysyä mitä vaan!” – Joonas Tikka, kokkiopiskelija.

 


Tutkinnon suorittanut kokki

  • osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
  • osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot
  • osaa laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle
  • työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.

 


Tutkinnon suorittanut kokki voi työskennellä mm.:

  • Ravintolakokkina ravintoloissa (hotellit, korkeatasoiset ravintolat yms.)
  • Pitokokkina
  • Pääkokkina
  • Suurtalouskokkina
  • Keittäjänä

 

Kysyttävää kokkikoulutuksesta? Kysy meiltä!

Leila Arponen

Opinto-ohjaaja

Ammatillinen koulutus, hakeutuminen

Mari Lehtinen

Opintosihteeri

Ammatillinen koulutus

Pasi Lassila

Vastuuvalmentaja

Ammatillinen opettaja, Ravintola- ja catering-ala

Katri Koivula

Vastuuvalmentaja

Ammatillinen opettaja, Ravintola- ja catering-ala

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste