Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 20.8. - 20.10.2019
Kurssiaika 8. - 9.11.2019

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään siitä, että miten koiran voisi saada tottelemaan iloisesti ja täsmällisesti. Kurssin tavoitteena on saada ymmärrys koiran motivaation merkityksestä oppimiseen ja omistajan toiminnan vaikutuksesta koiran toimintaan. Kurssin sisältö muotoutuu osittain osallistujien kysymysten pohjalta.

Kurssilla opitaan tiimitehtävien, luennoinnin ja keskustelujen kautta.

 


Ajankohta:

Pe klo 17:00-20:00 ja la klo 09:00-16:00.

 


Kouluttaja:

Kouluttaja Katariina Hemminki on toiminut eläintenhoidon ammatillisena opettajana. Hänellä on ollut omia koiria vuodesta 1997. Katariina on kilpaillut agilityssä, tottelevaisuudessa, vesipelastuksessa ja harrastanut hakua, jälkeä ja raunioita.

 


Hinta:

80 euroa/10 oppituntia (á 45 min)

 


Peruutusehdot:

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50% kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 


Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu kurssille mukaan klikkaamalla tästä!

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste