Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 20.8. - 29.9.2019
Kurssiaika 18. - 19.10.2019

Kurssi on tarkoitettu henkilölle, joka on ottamassa rotukoiraa. Tarkastellaan, mitä asioita olisi hyvä huomioida rotua, kasvattajaa ja yhdistelmää valittaessa. Tutustutaan perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelmaan sekä jalostustietojärjestelmään.

Kurssilla opitaan tiimitehtävien, luennoinnin ja keskustelujen kautta.

 

 


Ajankohta

Pe klo 17:00-20:00 ja la klo 09:00-16:00.

 


Kouluttaja:

Kouluttaja Katariina Hemminki on toiminut eläintenhoidon ammatillisena opettajana. Hänellä on ollut omia koiria vuodesta 1997. Katariina on kilpaillut agilityssä, tottelevaisuudessa, vesipelastuksessa ja harrastanut hakua, jälkeä ja raunioita.

 


Hinta:

80 euroa/10 oppituntia (á 45 min)

 


Peruutusehdot:

Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5-14 päivää ennen kurssin alkua laskutetaan 50% kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), peritään toimistomaksu 50 €. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 


Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu kurssille mukaan klikkaamalla tästä!

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste