Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Hakuaika 3.2. - 31.3.2020
Opiskeluaika 19.8.2020

Hae huippukokiksi uuteen koulutukseen ja tähtää ravintola-alan huipulle! Kiinnostaisiko suorittaa ravintola- ja cateringalan tutkinto huippuravintoloissa työskentelevien ammattilaisten kanssa, mennä muutamaksi kuukaudeksi vaihtoon Italiaan ja oppia uutta ravintolamaailman ykköspaikoissa pääkaupunkiseudulla?

Huippukokki -koulutuksessa opit ravintola-alan perusteet ja kuinka valmistetaan maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa. Voit olla alanvaihtaja, suorittanut toisen asteen koulutuksen tai sinulla voi olla osaamista entuudestaan ravintola-alalta. Pääasia on, että sinulla on asenne kohdillaan ja halu oppia uutta!

 

Huippukokki -koulutus suoritetaan yhteistyössä Olo Group Oy:n ja Food Camp Finlandin kanssa sekä koulutuksen alussa pääset muutamaksi kuukaudeksi Erasmus+ -vaihtoon Italiaan!

 

 

• opiskelupaikka Helsinki ja Italia

• opintojen kesto n. 2 vuotta

• seuraava hakuaika 3.2.-31.3.2020

Koulutukseen hakeutunut sitoutuu osallistumaan kahden kuukauden pituiseen Erasmus+ -vaihtoon, joka suoritetaan Italiassa yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tiimimallin mukainen koulutus alkaa 17.8.2020.

 

Meille tärkeää on lähiruoka, raaka-aineiden tuntemus ja arvostus sekä käsityö – työ, joka on merkityksellistä!

TUTUSTU OPISKELUUN AHLMANILLA!

Tutkinnon suorittanut kokki

  • osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
  • osaa valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot
  • osaa laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle
  • työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, lasti- ja matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.

Tutkinnon suorittanut kokki voi työskennellä mm.:

  • Ravintolakokkina ravintoloissa (hotellit, korkeatasoiset ravintolat yms.)
  • Pitokokkina
  • Pääkokkina
  • Suurtalouskokkina
  • Keittäjänä

 

HAE AHLMANILLE!

Hakuaika 3.2.-31.3.2020 sekä lisähaku 3.4.-3.6.2020. Hae nyt klikkamalla tästä!

 

1. Klikkaa haluamallesi koulutussivulle, josta löydät hakuaikana linkin “Hae nyt!”.

2. Täytä hakulomake kerralla alusta loppuun. Sitä ei voi keskeyttää tai välitallentaa. Skannaa ja tallenna hakemuksen liitteet itsellesi ennen kuin aloitat hakulomakkeen täyttämistä.
Lomakkeella kysytään työ- ja/tai opiskeluhistoriaa, jotka katsot tarpeelliseksi lisätä hakemukseesi. Liitä hakemuksessasi mainitut työ- ja opiskelutodistuksesi sekä kuvallinen CV hakemukseen pdf-tiedostoina. Esim. kirjastojen asiakaskoneilla pääset skannamaan todistuksesi.
Kerro vapaamuotoisessa kuvallisessa CV:ssä, miksi haet Ahlmanille ja juuri tähän koulutukseen. Voit käyttää apunasi myös valmista mallia.
Nimeä liitteet seuraavasti:
Sukunimi, työtodistukset (Laita kaikki työtodistukset samaan tiedostoon.)
Sukunimi, opiskelutodistukset (Laita kaikki opiskelutodistukset samaan tiedostoon.)
Sukunimi, CV
HUOM! Ilman liitteitä toimitettuja hakemuksia ei käsitellä. Liitteet tulee lisätä ohjeiden mukaisesti.

3. Lähetettyäsi hakulomakkeen liitteineen Ahlmanille, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

4. Saat kutsun valintapäivään sähköpostitse

Valintapäivä Huippukokki -koulutuksen hakijoille pidetään 3.4.2020.

Lisähaussa hakeneille valintapäivä pidetään 5.6.2020

 

Pisteytys:

Sähköinen hakemus max. 13 pistettä
Kuvallinen CV max. 5 pistettä
Valintapäivä max. 9 pistettä
Yhteensä max. 27 pistettä

 

Saat tietoa valinnasta 3.4.2020. Lisähaussa saat tietoa valinnasta 5.6.2020.

 

Opiskelija vastaanottaa opiskelupaikan viimeistään 3.6.2020 mennessä (lisähaussa 10.6.2020 mennessä).

Saat tunnukset Ahlmanin sähköisiin järjestelmiin 22.6.2020.

Opiskelijan osaamisen tunnustaminen ja tunnistaminen tehdään viimeistään 7.8.2020.

Tiimimallin mukainen koulutus alkaa Huippukokki -koulutuksessa 17.8.2020.

Koulutus toteutetaan tiimioppimisen mallilla yhdessä ajattelemalla ja tekemällä mm.

  • kirkastamalla ja kiteyttämällä ydinasiat ja tavoitteet
  • suunnittelemme, miten voimme saavuttaa tavoitteet
  • kokeilemme ja toteutamme suunnitelmat käytännössä
  • keskustelemme tiimissä meille tärkeistä asioista
  • reflektoimme tekemistämme
Koulutukseen hakeutunut sitoutuu osallistumaan Erasmus+vaihtoon
  Rahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.
18.2.2020
Opiskelijat
Koulutusinfot tulevat taas! Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan koulutuksista Ahlmanilla.
10.10.2019
Medialle
Ravintola-alaa jo pitkään piinannut koulutuspaikkojen vajaa täyttyminen ja valmistuneiden haluttomuus alan töihin sai Olo Groupin ryhtymään tuumasta toimeen. Keittiömestari ja ravintoloitsija Pekka Terävä on pidempään peräänkuuluttanut ravintola-alan koulutuksen muutoksen perään.
6.5.2019
Opiskelijat
Lauantaina 25.5.2019 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston ravintola Annan kevätbrunssilla tarjoillaan lähiruokaa, kun ravintola-alan opiskelijoiden Teemu Höllin ja Sergei Voloshchukin lähiympäristöstä sekä puutarhasta keräämät yritit maustavat tarjolla olevia ruokia. Mauissa pääsee tutustumaan muun muassa kevään ja kesän ensimmäisinä kukkiviin kasveihin sekä  kuivattuihin yrtteihin.
30.4.2018
Opiskelijat
Ahlmanin kokkikoulutus on aina henkilökohtaista – oma opintopolku laaditaan niin aloittelijalle kuin opiskelijalle, jolla on jo kokemusta muttei tutkintoa. Opiskelun ja työn yhdistäminen onnistuu helposti.

Kysy lisää:

Opintotoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste