Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 16.5.2021
Kurssiaika 7. - 10.6.2021

Meissä kaikissa on suuria tarinoita. Ei tarvitse elää sellaista elämää, josta syntyy kirjailija – riittää että havaitsee sen elämän, josta syntyy kirjallisuutta. Kurssilla opetellaan löytämään aiheita ja kirkastamaan niistä tarinoita omien elämänkokemusten pohjalta.

Opettajana kirjailija Petri Tamminen.

 

AIKA JA PAIKKA
7.-10.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 265 €.

Täysihoito: 480€ (vessaton) tai 495 € (vessallinen), sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

 

Potrettikuva miehestä.

Petri Tamminen

Petri Tamminen on opettanut jo parikymmentä vuotta, mutta vasta muutama vuosi sitten hän onnistui jalostamaan kurssin sellaiseksi, että hän uskaltaa nyt luvata:

kurssini osallistujat kehittyvät kirjoittajina merkittävästi. Paljon luvattu, mutta riittävän usein todeksi osoitettu. Oppiminen perustuu havainnollisuuteen, käytännöllisyyteen, omien aiheiden löytämiseen ja kirjoittamisen esteiden poistumiseen. Tavataan kurssilla!

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.