Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 16.5.2021
Kurssiaika 7. - 12.6.2021

Kirjoita omaelämäkerta, sukulaisen tai kiinnostavan ihmisen tarina! Aloita teoksen hahmottelu tai saata valmiiksi keskeneräinen teksti.

Kurssilla käsitellään aikajanaa, henkilökuvaa, dialogia ja tarinan rakennetta kirjoittaen.

Opettajana kirjailija Marketta Rentola.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on tarkoitettu aikuisille.

 

AIKA JA PAIKKA
7.-12.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 395 €.

Täysihoito: 735€ / 760 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

marketta rentola

Marketta Rentola

Marketta Rentola on toimittaja, kirjailija ja viestintäkouluttaja. Hän on työskennellyt vapaana kouluttajana vuodesta 1996 Helsingin yliopistossa, Tampereen yliopistossa, Avoimessa yliopistossa, Oriveden opistossa sekä lukuisissa mediataloissa (mm. Sanoma, Otavamedia), yrityksissä ja järjestöissä.

Marketta Rentola on julkaissut kirjat Kirjoita hyvin (Tammi) ja Vaikuta mediassa – kirjoittamisen keinot tutuiksi (KVS) sekä romaanin Marenkiooppera (Tammi). Tällä hetkellä hän työskentelee kouluttajana Kallion kirjoittajakoulussa.

 

Kuvaaja: Taina Värri

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.