Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 23.5.2021
Kurssiaika 14. - 19.6.2021

Tarmo Paunun ekspressiivisellä maalauskurssilla omat tarinat, sisällöt ja merkitykset ovat opetuksen keskiössä. Ohjaus on henkilökohtaista ja keskustelevaa ja sen pyrkimyksenä on rohkaista opiskelijaa tekemään oman näköistä, persoonallista maalausta ja saada mielen sisältä kankaalle juuri se omin juttu.

Ekspressiivinen ilmaisu tarvitsee tuekseen kuitenkin maalauksellisten keinojen hallintaa sekä muodon ja sisällön yhteensovittamista. Usein maalaaminen vaatii tekijältään jopa vastakkaisten henkisten tilojen läsnäoloa, kuten vapautta ja kurinalaisuutta.

Kurssilla opetetaan värin ja muodon kontrastilakeja, erilaisia sommitteluratkaisuja ja luodaan henkilökohtainen visuaalinen työkalupakki.

Työskentely ja oppiminen tapahtuu kaikessa rauhassa, välillä keskustellen, välillä syventyen maalaamiseen ja omaan pohdiskeluun.

Kurssilla pyritään luomaa ammattimainen, mutta samalla avoin, iloinen, luova ja kokeiluun rohkaiseva ilmapiiri, joka edesauttaa omien ajatusten ilmaisua ja esilletuloa.

Kurssilla annetaan myös tehtäviä, mutta omia aiheita saa ja kannattaa ottaa mukaan.

Tekniikkoina käytetään öljy-, akryyli- tai vesiväriä sekä mustetta. Erityinen painotus on päälle maalauksen mahdollistavissa öljy- ja akryyliväreissä.

Opettajana kuvataiteilija Tarmo Paunu.

 

KOHDERYHMÄ
Ekspressiivinen maalaus saa sisältönsä mielikuvituksen, kokemusten ja havaintojen piiristä eli sen sisältö on oikeastaan jo valmiina tekijässä, siksi kurssi soveltuu yhtä hyvin vasta-alkajille kuin pidempään maalanneillekin.

Mukaan vain ennakkoluuloton ja avoin asenne!

 

AIKA JA PAIKKA
14.-19.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 23.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 400 €.

Täysihoito: 685 € / 710 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.