Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 20.6.2021
Kurssiaika 12. - 16.7.2021

Draama on kuningaslaji. Mieltä kutkuttava draama elää villissä vuorovaikutuksessa katsojan ja kuulijan tajunnassa. Draama näyttää, miten moraalinen epäoikeudenmukaisuus käännetään selälleen, miten traaginen rakkaustarina heittää kaksoisvoltteja ja miten farssissa valtakunnat nousevat varastetulla silkkinenäliinalla tai klaanit hukkuvat surkuhupaisaan aivastukseen… Draama hengittää elämää. Haluaisitko tutustua lavalle, telkkarille, radiolle, elokuvalle kirjoittamiseen? Tällä kurssilla niin tehdään monenkirjavien villien kirjoitusharjoitusten avulla.

Opettajana kirjailija Harri István Mäki.

 

AIKA JA PAIKKA
12.-16.7.2021
Kurssi on verkkokurssi, joka toteutetaan Microsoft Teams -ympäristössä.

Ilmoittautuminen päättyy 20.6.2021

 

MUUTA
Kurssin kesto on 25 tuntia. Oppimisympäristönä käytetään Microsoft Teams-alustaa. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone tai mobiililaite, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

HINTA

Kurssin hinta 330 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Kirjailija, teatteriohjaaja, kuvittaja, sanataideopettaja Harri István Mäki (s. 1968) vietti lapsuuden Unkarissa ja sai siellä pureman teatteriin sekä kirjallisuuteen. Isoäidin kertomat sadut, lapsuuden nukketeatterin ja teatterin esitykset innostivat ajautumaan ammatiksi taiteen pariin.

Mäki on kirjoittanut yli 80 kaunokirjallista teosta lapsille, nuorille sekä aikuisille.  Lisäksi on Harri on kirjoittanut ja ohjannut liudan näytelmiä. Viimeksi Mäki on ohjannut New Yorkissa.

Kuvituksia hän on tehnyt yli 20 lastenkirjaan.

Sanataiteen opettajana Harri István Mäki on toiminut taidekorkeakouluissa, yliopistoissa, ammattikorkeakouluissa, kansan- ja työväenopistoissa sekä 20 vuotta Oriveden Opistolla.