Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 6.6.2021
Kurssiaika 28. - 3.7.2021

Kuinka rikostarina rakennetaan? Miten kehitetään uskottavia ja mielenkiintoisia henkilöitä dekkariin? Miten miljöötä ja säätä voi käyttää jännityksen luomiseen? Kaikkea tätä ja paljon muuta aiheeseen liittyvää opetellaan dekkaripajassa.

Kurssin aikana jokaisen osallistujan on tarkoitus saada aikaan oma rikosnovelli. Vaihtoehtoisesti voidaan myös soveltuvin osin käsitellä keskeneräistä rikosromaanikäsikirjoitusta.

Opettajana kirjailija Tapani Bagge.

Oppikirjana käytetään Tapani Baggen teosta Se murhaa joka osaa – dekkarin tekemisen taito (Docendo 2016), joka on syytä hankkia pajaa varten.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi soveltuu aikuisille dekkarista kiinnostuneille.

 

AIKA JA PAIKKA
28.6.-3.7.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.
Ilmoittautuminen päättyy 6.6.2021

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
1. Esittele yhdellä sivulla päähenkilö, josta haluaisit kirjoittaa dekkarin.
2. Kerro, mitä erityisesti haluaisit oppia tältä kurssilta.

Ennakkotehtävä tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. [email protected]

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

HINTA

Kurssin hinta 395 EUR sisältäen opetus ja lounas.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu.

Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

Täysihoito: 735 € / 760 €,

sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Tapani Bagge

Tapani Bagge on vetänyt dekkaripajaa Oriveden tai Ahlmanin kesässä vuodesta 2004 ja muualla satunnaisesti. Vuosien varrella moni kirjoittaja on ponnistanut hänen pajastaan julkaisukynnyksen yli.

Bagge on itse julkaissut pitkälle toista sataa kirjaa, joista yli 20 on rikosromaaneja ja muutama rikosnovellikokoelma. Hänet on palkittu Dekkariseuran Johtolanka-palkinnolla 2007. Hän on myös kirjoittanut dekkarin tekemisen oppaan Se murhaa joka osaa (2016).

 

Kuvaaja: Mikaela Holmberg