Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 3.12.2020 - 23.5.2021
Kurssiaika 14. - 15.6.2021

Kurssilla annetaan perusteet bluegrass-soittoon ja lauluun yhdessä sekä pienryhmissä. Kurssin aikana opetellaan ja treenataan 5-8 kappaleen ohjelmisto.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu kaikille bluegrass-musiikista kiinnostuneille laulajille ja/tai soittajille, joiden instrumentteina on joku/jotkut näistä: 5-kielinen banjo, akustinen teräskielinen kitara, mandoliini, kontra- tai sähköbasso, viulu, resonaattorikitara, jota myös tuotemerkki dobrona joskus kutsutaan ja nimenomaan vaakasoittimena metallipalikalla soitettuna (ei slideputkella).

 

AIEMPI OSAAMINEN
Kurssille osallistuvilta odotetaan oman instrumentin perusteiden hallinta. Joitakin kurssimateriaaleja saatetaan jakaa ennakkoon tutustuttavaksi.

 

AIKA JA PAIKKA
14.-15.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 23.5.2021

 

MITÄ VARUSTUSTA KURSSILLE MUKAAN?
Oma soitin. Kitaristeilla, banjisteilla ja resonaattorikitaran soittajilla tulisi olla oma capo mukana. Banjisteilla ja resonaattorikitaran soittajilla tulisi olla sormipicksit ja kitaristeilla plektra.

 

KOULUTTAJAT
Kouluttajina Jussi Syren ja Tauri Oksala. Kouluttajalle voi esittää kysymyksiä liittyen ohjelmistoon ja kurssin sisältöön sähköpostitse: [email protected]

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

 

HINNAT

Opetus + lounas: 190 €.

Täysihoito: 265 € / 270 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Ota yhteyttä:

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.