Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.
Ilmoittautuminen 18.2. - 30.5.2021
Kurssiaika 21. - 23.6.2021

Tule viettämään kolme päivää inspiroivan luovassa biisintekokuplassa! Kurssi sopii sinulle, jota kiinnostaa laulujen tekeminen. Kurssilla opit hahmottamaan omaa tyyliäsi ja vahvuuksiasi biisinkirjoittajana. Pääset kirjoittamaan luovia tajunnanvirtaharjoituksia, joista ammennat materiaalia sanoituksiin. Työstät kappaleen valmiiksi yksin tai parin kanssa. Annat ja saat muilta kurssilaisilta positiivisessa ja kannustavassa hengessä vertaispalautetta teksteistä ja biisiaihioista. Saat vinkkejä erilaisten laulurakenteiden tekoon.

Aiempaa musiikkitaustaa tai kokemusta laulunkirjoituksesta ei tarvitse olla.

 

MITÄ VARUSTUSTA KURSSILLE MUKAAN?
Kurssille tarvitset mukaan kirjoitusvälineet, kenties kannettavan tietokoneen ja mahdollisen oman soittimen, esimerkiksi kitaran.

 

KOULUTTAJA
Kurssin ohjaajana toimii Nina Kaitaranta. Nina on laulaja-lauluntekijä ja koulutukseltaan musiikkipedagogi (amk).

 

AIKA JA PAIKKA
21.-23.6.2021, klo 10-16.30.
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 30.5.2021

Kolmannen päivän huipennukseksi on pienimuotoinen konsertti.

 

HINTA

Opetus + lounas + kahvi: 200 €.

Täysihoito: 375/380 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

Ota yhteyttä!

Opinto- ja hakutoimisto

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.