Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Valolla on viesti -valokuvauskurssi

75,00 

Opetuksen hinta 350 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

520 € sis. opetus,majoitus jaetussa 2 hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

13 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1369 Osasto:

Kuvaus

14.07.2020-18.07.2020

Valolla valaistaan – sillä on suunta, väri ja luonne. Valolla kerrotaan tarinaa – millaisen valon sinä valitset?

Miten valon käytöllä luot tunnelman erilaisiin kuvatarinoihin?  Miten vangitset valon tai rakennat sitä itse tunnelmaan sopivaksi?

Tällä kurssilla lähtökohtana on valo ja kohteena ihmiset erilaisissa ympäristöissä – sisällä tunnelmallisessa tilassa, ulkona puiden katveessa, jne. Lisäksi kurssilla sivutaan erilaisia henkilökuvauksen tyylilajeja, valokuvauksen historiaa ja muita valokuvailmaisun keinoja, joita harjoittelemalla saat ideoita, oivalluksia ja uusia visualisointeja kuviisi.

Opettajana valokuvakouluttaja Tiina Puputti.

Kurssi sisältää:
– yhdessä tehtäviä kuvausdemonstraatioita
– työpajatyöskentelyä pienryhmissä
– yhteisiä kuvapalautekeskusteluja

On suositeltavaa, että tälle kurssille osallistuja on ollut aiemmin Tiina Puputin kurssilla,
jotta käsitteet ja toimintatavat ovat jo tuttuja. Edelleen on suositeltavaa, että kurssilaisilla on käytössään ainakin joitain valonmuokkaajia ja lisävalonlähteitä, jotta erilaisten valaisujen tekeminen on mahdollista.

Kalustoluettelo kurssille osallistuville:
– järjestelmäkamera ja objektiivit
– kameran jalusta, jalustat lisävalonlähteille
– tietokone tai kannettava tietokone kuvien siirtämistä, karsimista ja käsittelyä varten (riittää, että käytössä on kone kotona, jos asut Tampereella tai käyt kurssilla kotoasi käsin)
– kuvankäsittelyohjelma, esim. Photoshop tai Lightroom
– valonmuokkaajia: heijastimia, varjostimia jne.
– lisävalonlähteitä: kuten käsisalama, jokin jatkuva valonlähde, jne.
– vedenpitävä retkipatja, jotta voi kuvata tarvittaessa mahallaan maassa
– lisäksi riittävä määrä erilaisia vaatteita, jotta voi olla ulkona erilaisissa sääolosuhteissa

Ahlmanilla on tarjolla lisävaloja sekä muuta tarpeistoa.

Tutustu kouluttajan kirjoittamiin kirjoihin:

Valo ja valaisu – Henkilökuvaus studiossa ja miljöössä

POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste