Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Uusia tuulia etsimässä: öljy- ja akryylimaalauskurssi

75,00 

Kurssin hinta 400 EUR sisältäen opetus ja lounas.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu.

Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

Täysihoito: 685 € (huone wc:llä) tai 610 € (huone ilman wc:tä),

sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

1 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 1760 Osasto:

Kuvaus

07.06.2021-12.06.2021

 

Tällä Samuli Heimosen maalauskurssilla etsitään uusia tuulia omaan ilmaisuun. Viikon aikana opettajan johdolla tehdään erilaisia maalausharjoituksia ja ennen kaikkea maalataan paljon. Nopeilla harjoitustöillä haetaan uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan työskentelyyn sekä kokeillaan käytännössä erilaisia tapoja aloittaa maalaus. Pidemmissä tehtävissä tutkitaan kuultavia maalauskerroksia ja siihen liittyviä maalaustapoja.

Kurssin pääasiallinen maalaustekniikka on öljyväri, mutta mukaan voi tulla myös akryylivärein. On hyvä muistaa, että kaikki tekniset harjoitustyöt eivät sovellu täydellisesti akryyliväreille. Harjoitustöiden rinnalla voi työstää myös omia aiheita.

Opettajana taidemaalari Samuli Heimonen (www.samuliheimonen.com)

 

KOHDERYHMÄ
Opetus on henkilökohtaista ja sopii parhaiten niille, joilla on jo maalaamisen perusasiat hallinnassa.

 

AIKA JA PAIKKA
7.-12.6.2021
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 16.5.2021

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.