Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Uusia tuulia etsimässä: öljy- ja akryylimaalauskurssi

75,00 

Kurssin hinta 350 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

520 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh, ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen) sekä materiaalimaksu. HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1370 Osasto:

Kuvaus

20.07.2020-25.07.2020

Tällä Samuli Heimosen maalauskurssilla etsitään uusia tuulia omaan ilmaisuun. Viikon aikana opettajan johdolla tehdään erilaisia maalausharjoituksia ja ennen kaikkea maalataan paljon. Nopeilla harjoitustöillä haetaan uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan työskentelyyn sekä kokeillaan käytännössä erilaisia tapoja aloittaa maalaus. Pidemmissä tehtävissä tutkitaan kuultavia maalauskerroksia ja siihen liittyviä maalaustapoja.

Kurssin pääasiallinen maalaustekniikka on öljyväri, mutta mukaan voi tulla myös akryylivärein. On hyvä muistaa, että kaikki tekniset harjoitustyöt eivät sovellu täydellisesti akryyliväreille. Harjoitustöiden rinnalla voi työstää myös omia aiheita.

Opettajana taidemaalari Samuli Heimonen.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Lisätiedot

Kurssit

Kuvataide

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste