Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Tutkimusretki vesiliukoisiin yhdistelmätekniikoihin -verkkokurssi

75,00 

Kurssin hinta 300 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

14 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1454 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

13.07.2020-17.07.2020

Kurssi värin ja valon ystäville. Tällä kesän maalauskurssilla tutustutaan vesiliukoisiin maalaustekniikoihin, niiden ominaisuuksiin ja rajoihin. Asiantuntijan opastamana ja rohkaisemana kokeillaan erilaisia tekniikkojen rajoja ylittäviä yhdistelmiä ja sekatekniikkoja. Opetuksessa käydään läpi vesiväri-, tussi- ja erilaiset temperatekniikat. Tehdään taiteellisia löytöretkiä omaan ympäristöön. Otetaan ilo irti maalaamisesta, innostutaan vesiliukoisten tekniikkojen värivoimasta, vanhasta historiasta ja käytännöllisyydestä, huumoria, rentoa maalausotetta sekä mielikuvitusta unohtamatta.

Kurssilla maalataan siellä missä olet, kaupungissa tai maaseudulla, sisällä tai ulkona. Katsotaan tuttuja asioita uusin silmin. Tarvitset kurssilla vesivärejä, mustaa tussia, muutamia pigmenttejä, paperia ja siveltimiä. Tarvikelista suunnitellaan hinnaltaan kohtuulliseksi.

Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajille että pidempään harrastaneille ja heille, jotka haluavat laajentaa materiaalitietouttaan.

 

Opettajana kuvataitelija Markku Arantila

Kurssin kesto on 25 tuntia. Oppimisympäristönä käytetään Microsoft Teams-alustaa. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Kurssin peruuntuessa verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste