Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Studiotyö

75,00 

Opetuksen hinta 240 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

350 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

12 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1378 Osasto:

Kuvaus

15.06.2020-18.06.2020

Kolmipäiväisellä kurssilla tutustutaan studiotyöskentelyyn, laitteisiin ja äänittämisen perusteisiin toimintapainotteisesti. Käydään läpi tarvittava kalusto niin koti- kuin ammattitasoisenkin studion tarpeisiin, tutustutaan erilaisiin mikrofoneihin ja tavallisimpiin mikrofonitekniikoihin, moniraitaäänityksen workflow’hun sekä audioeditointiin ja miksaukseen.

Aiempaa tietämystä tai osaamisesta aiheesta ei vaadita, mutta se on eduksi. Kurssista saa enemmän irti, mikäli perusasiat ovat jo hallussa. Sopivaa valmentautumista kurssille on vaikkapa lukaista Pekka J. Mäkelän kirja Kotistudio tai Matti Ruipon Bändikamat (Ilmainen verkkoversio http://ruippo.fi/mustek/bandikamat/)

Opettajana Sami Kainulainen.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste