Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Selkokirjoittamisen kurssi

75,00 

Opetuksen hinta 205 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

315 € sis. opetus,majoitus jaetussa 2 hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

12 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): 1360 Osasto:

Kuvaus

06.07.2020-08.07.2020

Mikä suomen kielessä on helppoa tai hankalaa ihmisille, joille lukeminen on vaikeaa? Miten kirjoitat sujuvaa selkokieltä?

Perehdymme kurssilla selkokielen kirjoitusohjeisiin eri tekstilajien (kaunokirjalliset tekstit sekä tietotekstit, kuten esitteet ja verkkotekstit) näkökulmasta. Kirjoitamme erilaisia selkotekstejä, joista saa palautetta opettajilta ja toisilta kurssilaisilta. Puhumme myös saavutettavuudesta, selkokielen käyttäjäryhmistä sekä selkojulkaisun ulkoasusta ja kuvituksesta.

Kouluttajina Selkokeskuksen suunnittelijat Ella Airaksinen ja Henna Kara (FM).

Ennakkotehtävä

Lue jokin selkokirja, selkokielinen tietoteksti tai verkkotekstikokonaisuus. Kirjaa ylös ajatuksia, jotka heräävät seuraavista kysymyksistä:

  • Miten selkoteksti poikkeaa yleiskielisestä tekstistä kielellisesti?
  • Miten selkojulkaisu eroaa ulkoasultaan vastaavista yleiskielisistä julkaisuista?

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Lisätiedot

Kurssit

Sanataide

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste