Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Runoleiri

75,00 

Opetuksen hinta 380 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

550 € sis. opetus,majoitus jaetussa 2 hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

16 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): 1351 Osasto:

Kuvaus

08.06.2020-13.06.2020

Runoleiri on kuuden päivän intensiivinen sukellus runonkirjoittamiseen! Kurssi kutsuu kokeilemaan monipuolisesti erilaisia runon tekemisen tapoja ja jakamaan omia tekstejä leirinuotion äärellä. Saat kokemusta niin mitallisen kuin vapaarytmisen runouden, lavarunouden, menetelmällisen ja visuaalisenkin runouden tekemisestä. Kurssin pääpaino on kirjoittamisessa ja palautteen antamisessa ja saamisessa.

Kurssilla voit syventää ja monipuolistaa omaa runoilmaisuasi. Kurssin tavoitteena on koostaa omista runoista sikermä. Jokainen kurssilainen saa henkilökohtaista palautetta ja ohjausta vetäjältä.

Opettajana runoilija, sanataideohjaaja Janette Hannukainen.

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: kirjoita korkeintaan viiden runon valikoima. Jos lähetät ennakkotehtävän, se tulee lähettää kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. [email protected]

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Lisätiedot

Kurssit

Sanataide

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste