Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Romaanin rakenne -verkkokurssi

75,00 

Kurssin hinta 320 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

16 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1456 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

06.07.2020-10.07.2020

Oletko kirjoittanut jo niin pitkään, että haluaisit pohtia proosatekstin rakennetta? Kurssi on aikuisille tarkoitettu romaanirakenteen etäpaja, jossa tutustutaan erilaisiin ajatuksiin kirjoittamisesta ja rakenteesta, luetaan ja analysoidaan tekstejä sekä kirjoitetaan harjoituksia, jotka selventävät rakenteen ajattelua. Olet tervetullut myös, vaikka olisit vasta kirjoittamisen aloittanut – kunhan sinua kiinnostaa kysymys siitä, miten tekstiä voi järjestää.

Kurssia ennen luetaan etätehtävänä Olga Tokarczukin Alku ja muut ajat.

 

Kurssin kesto on 25 tuntia ja se toteutetaan etäkurssina. Toteutusmuotoina yksin ja pienryhmässä tehtävät tehtävät, etätapaamiset ja video-opetus. Oppimisympäristönä käytetään Microsoft Teams-alustaa. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni.

Opettajana kirjailija Emma Puikkonen.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Kurssin peruuntuessa verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste