Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Proosapaja verkossa

75,00 

Kurssin hinta 320 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

14 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1450 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

06.07.2020-10.07.2020

Paja on niille, jotka haluavat kirjoittaa lyhytproosaa tai novelleja ja koota niistä oman kokoelman. Opastusta saa myös romaanin työstämiseen. Pajassa harjoitellaan mm. tarinan, juonen sekä henkilöhahmojen rakentamista. Opetus rakentuu harjoituksista, luennoista, kurssilaisten omien tekstien käsittelystä ja opettajan jokaiselle kurssilaiselle antamasta henkilökohtaisesta ohjauksesta.

 

Kurssin kesto on 25 tuntia. Opettaja lähettää jokaiselle osallistujalle materiaalipaketin ennen kurssin alkua. Oppimisympäristönä käytetään Microsoft Teams-alustaa. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni.

Opettajana kirjailija Taija Tuominen.

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: kirjoita yksi novelli tai lyhytproosateksti ja/tai suunnitelma laajaksi tekstikokonaisuudeksi, tai romaanin ensimmäinen luku. Jos lähetät ennakkotehtävän, se tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. [email protected]

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Kurssin peruuntuessa verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste