Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Nuorten pelinkehitysleiri

75,00 

Kurssin kokonaishinta 295 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

25 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Alaikäisen huoltaja, johon voi tarvittaessa ottaa yhteyttä.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1380 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

08.06.2020-12.06.2020

Ahlman järjestää ensimmäistä kertaa toivotun pelienkehitysleirin alaikäisille pelaajille ja pelaamisesta kiinnostuneille. Leirin aikana nuorille kehittäjille annetaan opetusta ja käydään esimerkkien kautta läpi pelien suunnittelua ja toteuttamista. Viikon aikana opetetaan perusteet pelimoottorista ja tehdään pieniä pelejä valmiille alustoille.

Opettajana Laura Karppinen.

Leiripäivinä Ahlmanille voi tulla jo kello 8.00 lähtien, jolloin päivä aloitetaan aamiaisella. Päivän aikana opetusta järjestetään 9–15 välillä ja päivä päättyy kello 16.00. Opetuksen ja pelien tekemisen välillä tarjoillaan lounas ja välipala.

Kurssin hintaan sisältyy ruokailut ja opetus.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste