Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Nuorten esport-leiri A

75,00 

Kurssin hinta 295 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

29 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Mitä peliä pelaat? Kerro myös taso/ranking pelissä.
Alaikäisen huoltaja, johon voi tarvittaessa ottaa yhteyttä.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1374 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

01.06.2020-05.06.2020

Ahlman järjestää ensimmäistä kertaa toivotun esport-pelileirin alaikäisille pelaajille ja pelaamisesta kiinnostuneille! Leirin aikana nuorille pelaajille annetaan opetusta ja valmennusta elektronisen urheilun kilpapeleihin (League of Legends, Overwatch tai Fortnite).

Nuori pelaaja saa tietoa kilpapelaajan menestymisen edellytyksistä ja siitä, kuinka tärkeitä terveelliset elämäntavat kuten ruokavalio ja uni ovat myös pelaamisessa. Viikon aikana opetetaan tiimitoiminnan merkitystä ja pelikommunikaation perusteita, selvennetään ero tavoitteellisen pelaamisen ja harrastepelaamisen välillä sekä kerrotaan, miten harjoitella paremmaksi. Leirin aikana tutustutaan myös paikallisiin e-urheilun toimijoihin.

Leirillä voi pelata seuraavia pelejä: League of Legends, Overwatch ja Fortnite.

Leiripäivinä Ahlmanille voi tulla jo kello 8.00 lähtien, jolloin päivä aloitetaan aamiaisella. Päivän aikana opetusta järjestetään 9–15 välillä ja päivä päättyy kello 16.00. Opetuksen ja pelaamisen välillä tarjoillaan lounas ja välipala.

Kurssin hintaan sisältyy ruokailut ja opetus.

Sinulla tulee olla oma pelitili pelaamaasi peliin sekä pelikuulokkeet. Halutessasi voit ottaa mukaasi myös oman hiiren ja näppäimistön.

A- ja B-leiri ovat samantasoisia rinnakkaisia kursseja, jotka järjestetään eri viikoilla.

Leirin vetäjinä toimivat Ahlmanin eSport-valmentaja Niklas Hirvelä sekä koulutuspäällikkö Jari Yltävä.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste