Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Luovan kirjoittamisen viikonloppukurssi (HKI)

167,00 

Kurssin hinta 167 EUR.

19 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1731 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

13.02.2021-14.02.2021

Viikonloppukurssi soveltuu kirjoittamisesta kiinnostuneille, pitkän tauon jälkeen uudelleen aloittaneille ja yleensä jokaiselle, joka kaipaa suuntaviivoja ja uutta alkua kirjoittamiseen. Viikonlopun aikana tehdään lyhyitä harjoituksia sekä käydään läpi kirjoittamisen perusasioita ja lainalaisuuksia.

Opetuksen ja harjoituksien tavoitteena on antaa kirjoittajalle vaihtoehtoja ja välineitä tekstin tuottamiseen ja työstämiseen.

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: kirjoita korkeintaan kaksi liuskaa omaa tekstiä, synopsis, tai vaikkapa suunnitelma tulevaisuudesta. Ennakkotehtävän voit antaa opettajalle kurssin alussa.

 

AIKA JA PAIKKA
Hotel Arthur, Vuorikatu 19, 00100 Helsinki.

Lauantai 13.2.2021 klo 10 – 16
Sunnuntai 14.2.2021 klo 10 – 15

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

 

MAJOITUS
Hotelli Arthur tarjoaa viikonloppukurssin ajalle osallistujille majoituksen yhden hengen Classic Single -huoneessa on hintaan 57,- €/yö, kun varaus tehdään suoraan hotelliin. Muut majoitushinnat- ja vaihtoehdot ovat nähtävissä Hotelli Arthurin kotisivuilla. https://reservations.hotelarthur.fi/100021?LanguageID=34#/accommodation/room.

Muista mainita varausta tehdessäsi, että olet tulossa Ahlmanin viikonloppukurssille.

 

MUUTA
Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 15 (max. 20)

Osallistujat saavat sähköpostitse varmistuksen kurssin toteutumisesta sekä lisätietoa kurssista noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Taija Tuominen on hämeenlinnalainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hänen esikoisteoksensa Tiikerihai (WSOY) ilmestyi vuonna 2000. Kuningaskobra (Tammi) ilmestyi vuonna 2019. Kirjoittajaopas Minusta tulee kirjailija (Kansanvalistusseura) ilmestyi 2013. Tuominen on voittanut vuonna 1992 J.H.Erkon kirjoituskilpailun. Hänet on palkittu mm. Kirjailijayhdistysten Suunta-palkinnolla, Hämeen taidepalkinnolla ja Elämäntarinayhdistyksen Elämänmalja-palkinnolla, hänet on valittu myös vuoden kesäyliopisto-opettajaksi.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua palautetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista maksua ei palauteta, samoin jos keskeyttää kurssin. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), maksu palautetaan, toimistomaksu 50 € vähentäen. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, koko kurssimaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.