Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Laulajan ABC

75,00 

Opetuksen hinta 190 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

300 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

10 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1379 Osasto:

Kuvaus

24.06.2020-27.06.2020

Laulajan kurssilla voit laulaa rytmimusiikkia, kansanmusiikkia tai klassista, omien tavoitteidesi mukaan.

Kurssilla keskitytään laulamiseen yhteisten aamuvirittäytymishetkien sekä henkilökohtaisten laulutuntien merkeissä. Päivittäin tai lähes päivittäin pidetään myös yhteinen työpajasessio jossa keskitytään johonkin tiettyyn teemaan. Teemoja muokataan kurssilaisten toiveiden pohjalta. Yleisesti perehdytään ja syvennytään laulamisen tapahtumaan sekä äänenkäyttöön laajemminkin ja äänenhuoltoon.

Yksilötunneilla edetään kunkin kurssilaisen henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan. Kaikenkaikkiaan tavoitteena on rento ja kannustava ilmapiiri.

Osallistua voit omista lähtökohdistasi käsin, olet sitten aloittelija tai osaavampi laulaja. Nuotinlukutaitoa tai aikaisempia opintoja ei vaadita, tule sellaisena kuin olet!

Kurssille voit varata etukäteen pari laulua. Tarvittaessa laulut voidaan valikoida opettajan kanssa yhdessä kurssilla. Lisätietoja ja tarkennuksia kannattaa kysyä opettajalta.

Opettaja Minja Niiranen FM, laulupedagogi (AMK) on jyväskyläläinen laulaja ja opettaja. Minjalla on vuosien kokemus laulun ja soitonopettajan vapaan sivistystyön piirissä sekä kuorojen ja yhteisöjen kouluttajana Keski-Suomessa ja muualla. Kelttiläinen musiikki ja irlantilaiset kansanlaulut ovat hänen sydäntään lähellä.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste