Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Laulajan ABC – laulutekniikan tehokurssi verkossa

75,00 

Kurssin hinta 139 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

10 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1462 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

23.06.2020-26.06.2020

Kurssi on suunnattu kaikille äänenkäytöstä ja laulamisen tekniikasta kiinnostuneille, mutta erityisesti kuorolaulajille kurssi tarjoaa runsaasti työkaluja oman laulamisen, äänemuodostuksen ja tekniikan kehittämiseen

Laulua lähestytään yhteisten aamuvirittäytymishetkien sekä henkilökohtaisten laulutuntien merkeissä. Päivittäin pidetään myös yhteinen luento/työpajasessio, jossa keskitytään johonkin tiettyyn teemaan. Teemoja muokataan kurssilaisten toiveiden pohjalta. Yleisesti syvennytään laulamisen tapahtumaan, ilmiöihin ja ongelmiin sekä äänenhuoltoon. Osallistua voit omista lähtökohdistasi käsin, olet sitten aloittelija tai osaavampi laulaja.

 

Alustava aikataulu:
Opetusta 4 päivänä ti-pe, yhteiset sessiot sekä erillisen aikataulun mukaisesti sovittavat yksilötunnit. Kurssilla on opetusta noin 8 tuntia yhteisiä sessioita sekä jokaiselle yksilöopetusta 2 x 30 min. Opetussessiot sijoittuvat pääasiassa päivittäin välille 9.30 – 15, aikataulua voidaan muokata yksityiskohtien osalta kurssin aikana.

 

Valmistautumisohjeita
Opiskeluun tarvitset tietokoneen tai tabletin, mikrofonilliset kuulokkeet ja hyvän nettiyhteyden. Säestystaustaa varten tarvitset erillisen CD (tms) soittimen tai kaiuttimen ja äänilähteen (puhelin/tabletti). Opetus toteutetaan Teams-alustalla, lisäohjeita ja vinkkejä tulee vielä infokirjeessä ennen kurssia.

Minja Niiranen (FM, laulupedagogi (AMK)) on jyväskyläläinen laulaja ja opettaja. Minjalla on vuosien kokemus laulun ja soitonopettajana vapaan sivistystyön piirissä sekä kuorojen ja yhteisöjen kouluttajana Keski-Suomessa ja muualla. Kelttiläinen musiikki ja irlantilaiset kansanlaulut ovat hänen sydäntään lähellä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Kurssin peruuntuessa verkkokaupan varausmaksu palautetaan.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste