Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ihmisen kuva -primitiivipuuveistokurssi

75,00 

Opetuksen hinta 350 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

520 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh, ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen) sekä materiaalimaksu. HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

 

15 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): 1366 Osasto:

Kuvaus

06.07.2020-11.07.2020

Tämän kesän erikoisuutena on primitiivipuuveistokurssi - unohtumaton elämys! Kurssin aiheena on “Ihmisen kuva”. Viikon aikana tutustutaan puukuvanveiston hienoon ja monipuoliseen maailmaan iloisessa ja luovassa ilmapiirissä.

Opettajana kuvanveistäjä Tapani Kokko.

Puuta työstetään erilaisin käsityökaluin, sahoin, taltoin ja kirvein sekä tarvittaessa työskentelyä avitetaan koneilla. Omassa työskentelyssä etsitään tämän ajan rikasta, mielikuvituksekasta ja primitiivistä ilmaisua.  Kurssilla kokeillaan rohkeasti erilaisten materiaalien yhdistämistä toisiinsa sekä pintojen maalausta ja patinointia.

Kurssilta löytyvät tarvittavat työkalut ja materiaalit, mutta omien ideoiden lisäksi mukaan voi ottaa työkaluja ja sopivaa teosmateriaalia, kuten kangasta, metallipaloja, koruja ja muuta bling blingiä.

Kynnys osallistua kurssille on matala – avoin mieli ja ennakkoluulottomuus ovat tärkein työkalu.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Lisätiedot

Kurssit

Kuvataide

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste