Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ihminen tilassa: öljy- ja akryylimaalauskurssi

75,00 

Kurssin hinta 350 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

520 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh, ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen) sekä materiaalimaksu. HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

4 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): 1371 Osasto:

Kuvaus

20.07.2020-25.07.2020

Kuinka maalata ihmistä kokonaisvaltaisesti? Miten sommitella ihminen tilaan kiinnostavasti? Onko taustojen maalaaminen tuottanut sinulle vaikeuksia? Jo perinteeksi muodostuneella Ihminen tilassa -kurssilla työskennellään elävän mallin kanssa eri ympäristöissä, sisätiloissa ja sään salliessa ulkona. Maalauksissa tutkitaan ihmistä suhteessa ympäröivään tilaan, valoon ja tunnelmaan.

Tällä kurssilla myös kyky nähdä erilaisia värivivahteita kasvaa, sekä se, miten niiden avulla luodaan yhtenäinen ja tarkoituksenmukainen kokonaisuus. Maalauksessahan koko kuvapinta on merkityksellinen! Maalaus syntyy jokaisen omista lähtökohdista, mutta sen luomisessa on monia eri lainalaisuuksia ja mahdollisuuksia, joihin maalatessamme perehdymme.

Opetus on henkilökohtaista, iloista, yllättäviä ratkaisuja tarjoavaa ja syvälle taiteen tekemiseen pureutuvaa, siinä kannustetaan kokonaisuuden luomiseen omissa taideteoksissa. Kokonaisuus syntyy sommittelusta, väreistä ja rytmeistä. Maalauksen kautta on mahdollista välittää ajatuksia ja tunteita, niitä, joita ei aina osaa pukea sanoiksi.

Käytössämme on malli koko kurssin ajan.

Opettajana taidemaalari Viggo Wallensköld.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Lisätiedot

Kurssit

Kuvataide

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste