Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ekspressiivisen maalauksen kurssi

75,00 

Opetuksen hinta 350 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

520 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh, ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen) sekä materiaalimaksu. HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1hh lisämaksu 35 €/vrk.

Varasto loppu

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1367 Osasto:

Kuvaus

13.07.2020-18.07.2020

Tarmo Paunun ekspressiivisellä maalauskurssilla omat tarinat, sisällöt ja merkitykset ovat opetuksen keskiössä. Ohjaus on henkilökohtaista ja keskustelevaa ja sen pyrkimyksenä on rohkaista opiskelijaa tekemään oman näköistä, persoonallista maalausta ja saada mielen sisältä kankaalle juuri se omin juttu.

Ekspressiivinen ilmaisu tarvitsee tuekseen kuitenkin maalauksellisten keinojen hallintaa sekä muodon ja sisällön yhteensovittamista. Usein maalaaminen vaatii tekijältään jopa vastakkaisten henkisten tilojen läsnäoloa, kuten vapautta ja kurinalaisuutta.

Kurssilla opetetaan värin ja muodon kontrastilakeja, erilaisia sommitteluratkaisuja ja luodaan henkilökohtainen visuaalinen työkalupakki. Työskentely ja oppiminen tapahtuu kaikessa rauhassa, välillä keskustellen, välillä syventyen maalaamiseen ja omaan pohdiskeluun.

Kurssilla pyritään luomaa ammattimainen, mutta samalla avoin, iloinen, luova ja kokeiluun rohkaiseva ilmapiiri, joka edesauttaa omien ajatusten ilmaisua ja esilletuloa. Kurssilla annetaan myös tehtäviä, mutta omia aiheita saa ja kannattaa ottaa mukaan.

Tekniikkoina käytetään öljy-, akryyli- tai vesiväriä sekä mustetta. Erityinen painotus on päälle maalauksen mahdollistavissa öljy- ja akryyliväreissä.

Mukaan vain ennakkoluuloton ja avoin asenne!

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste