Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Blogin kirjoittamisen perusteet

75,00 

Opetuksen hinta 285 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan noin kahta viikkoa ennen kurssin alkua.

395 € sis. opetus, majoitus jaetussa 2 hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). HUOM! Muistathan varata majoituspaikkasi ennakkoon erikseen [email protected] tai puhelimitse 041 514 4617. Huomioithan, että yhden hengen huoneita on rajallinen määrä. 1 hh:n lisämaksu 35 €/vrk.

14 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 1352 Osasto:

Kuvaus

15.06.2020-18.06.2020

Kiinnostaako bloggaaminen, mutta innostus nuupahtaa parin postauksen jälkeen, kun lukijat eivät löydä tekstejäsi? Vaivaako tyhjän ruudun kammo? Pulppuileeko mielesi aiheita, mutta et tiedä, mistä aloittaa?

Blogikirjoittamisen kurssilla opetellaan löytämään oma bloggaajaääni ja käydään läpi verkkokirjoittamisen perusteita. Oivallat, ettei ole yhtä oikeaa tapaa blogata, mutta aiheesta kuin aiheesta voi kirjoittaa kiinnostavaa, persoonallista ja uskottavaa tekstiä. Käsittelemme myös verkkokirjoittajan vastuuta ja etiikkaa. Mitä verkossa voi sanoa julkisesti? Millaisia oikeuksia ja rajoituksia bloggaajalla on?

Aiheisiin syvennytään käytännön esimerkkien, harjoitusten ja keskustelun kautta. Hyödynnämme myös Ahlmanin inspiroivaa miljöötä, kun ideoimme aiheita ja näkökulmia.

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: jos bloggaat jo, lähetä yksi kirjoittamasi, maksimissaan 7000 merkin juttu opettajalle. Jos et bloggaa, voit kirjoittaa näytejutun valitsemastasi aiheesta. Jos teet ennakkotehtävän, lähetä se viimeistään kahta viikkoa ennen kurssin alkamista opettajalle osoitteeseen janica.brander(a)gmail.com

Opettajana bloggari Janica Brander.

 

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse joko kutsu kurssille tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta.

Ahlman © 2019|Rekisteriseloste