Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Proosapaja verkossa

75,00 

Kurssin hinta 330 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

5 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 1753 Osastot: ,

Kuvaus

19.07.2021-23.07.2021

 

Paja on niille, jotka haluavat kirjoittaa lyhytproosaa tai novelleja ja koota niistä oman kokoelman. Opastusta saa myös romaanin työstämiseen. Pajassa harjoitellaan mm. tarinan, juonen sekä henkilöhahmojen rakentamista. Opetus rakentuu harjoituksista, luennoista, kurssilaisten omien tekstien käsittelystä ja opettajan jokaiselle kurssilaiselle antamasta henkilökohtaisesta ohjauksesta.

Opettajana kirjailija Taija Tuominen.

 

AIKA JA PAIKKA
19.-23.7.2021
Kurssi on verkkokurssi, joka toteutetaan Microsoft Teams -ympäristössä.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä: kirjoita yksi novelli tai lyhytproosateksti ja/tai suunnitelma laajaksi tekstikokonaisuudeksi, tai romaanin ensimmäinen luku. Jos lähetät ennakkotehtävän, se tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua os. [email protected]

 

MUUTA
Kurssin kesto on 25 tuntia. Opettaja lähettää jokaiselle osallistujalle materiaalipaketin ennen kurssin alkua. Oppimisympäristönä käytetään Microsoft Teams-alustaa. Verkkokurssilla tarvitaan tietokone tai mobiililaite, jossa on kamera, sekä mielellään kuulokemikrofoni.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 vuorokauden kuluessa kurssin peruuttamisesta.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.